Netwerken en evenementen

Netwerken is belangrijk voor ondernemers. Door te netwerken komt u in contact met klanten, leveranciers en zakenpartners en kunt u meer opdrachten krijgen. Op deze pagina vindt u meer informatie over netwerken en zakelijke evenementen die de gemeente Den Haag organiseert.

Netwerken en evenementen

OndernemersOntbijt Den Haag

De gemeente organiseert diverse keren per jaar een OndernemersOntbijt Den Haag. Tijdens deze bijeenkomsten bespreken gemeente en ondernemers een thema en wisselen ervaringen uit. Doel is om de samenwerking te versterken. Begin link: Lees hier hoe u zichzelf kunt aanmelden voor dit ontbijt., einde link.

Businessclubs en ondernemersverenigingen

Ondernemers kunnen lid worden van een businessclub of een ondernemers- of winkeliersvereniging. Deze verenigingen zijn een klankbord voor de aangesloten ondernemers en bevorderen de onderlinge contacten. Vaak treden ze op als contact tussen hun leden en de overheid en andere instellingen.

Begin link: Bekijk hier een overzicht, einde link. van businessclubs en ondernemersverenigingen in Den Haag.

Den Haag Inspireert!

Tijdens het evenement Den Haag Inspireert! komen elk jaar honderden Haagse ondernemers samen om elkaar te ontmoeten, inspiratie op te doen en ideeën uit te wisselen. Tijdens Den Haag Inspireert worden ook de prestigieuze Haagse Parels uitgereikt.

De volgende editie vindt plaats op donderdag 13 juni 2024 in de Fokker Terminal in Den Haag. Begin link: Lees hier meer informatie, einde link. over dit evenement.

Zzp-bijeenkomsten

De gemeente organiseert regelmatig, in samenwerking met onze partners, zzp-bijeenkomsten in de stad. Tijdens deze avonden krijgen ondernemers tips over winstgevend ondernemen en is er de mogelijkheid om te netwerken. Houd onze social media kanalen en de nieuwsbrief in de gaten voor de eerstvolgende bijeenkomsten in 2024.

Nieuwsbrief Den Haag Onderneemt

Blijf op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in het Haagse ondernemerslandschap

Aanmelden

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070