Proclaimer

De gemeente en organisaties met wie de gemeente samenwerkt, plaatsen informatie op denhaag.nl. Zij doen er alles aan om te zorgen dat de informatie op denhaag.nl juist is en niet veroudert.

Meld onjuiste informatie

Ziet u op denhaag.nl toch onjuiste of oude informatie? Laat dit dan weten via het Begin externe link: contactformulier(Externe link), einde externe link.. U krijgt dan binnen 8 weken een reactie van de gemeente.

Privacy

De gemeente gebruikt persoonsgegevens volgens de Begin link: Algemene privacyverklaring, einde link. .

Gebruiksvoorwaarden

Voor het gebruik van denhaag.nl en de socialmediakanalen van de gemeente gelden de Begin link: gebruiksvoorwaarden, einde link. . De gemeente gaat ervan uit dat u deze voorwaarden kent en ermee akkoord gaat als u de website gebruikt.

Inhoud van derden

Op denhaag.nl kan inhoud staan van andere organisaties dan de gemeente (derden). Denk aan teksten, beelden, video’s, links (content) en programma’s zoals digitale kaarten, formulieren en beslisbomen. De gemeente is niet verantwoordelijk voor de inhoud van derden op denhaag.nl. Voor deze inhoud gelden de voorwaarden van de andere organisaties.

Beveiliging

De gemeente doet er alles aan om haar computersystemen te beveiligen. Dit voorkomt dat iemand zonder rechten toegang krijgt tot deze systemen. Lees hoe de gemeente uw gegevens beschermt in de Begin link: Algemene privacyverklaring, einde link. .

Aansprakelijkheid

De informatie op denhaag.nl is alleen bedoeld als algemene informatie en voor algemeen gebruik. De gemeente is niet verantwoordelijk als bezoekers problemen krijgen door het gebruik van verkeerde, oude of onvolledige informatie op denhaag.nl.

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070