Programma Impact Economy

Den Haag is de stad voor ondernemers die willen bouwen aan een betere wereld. Als ImpactCity biedt Den Haag een breed scala aan kansen en diensten aan ondernemers met innovatieve oplossingen. Dat is belangrijk voor de Haagse concurrentiekracht en werkgelegenheid.

Innovaties

Den Haag is dé plek voor start-ups en bedrijven die zich richten op maatschappelijke en technologische innovaties met internationale impact. Hier, in de Begin link: internationale stad van Vrede en Recht, einde link. , wordt gewerkt aan vernieuwende oplossingen voor een betere wereld.

Den Haag is een uniek knooppunt dat start-ups, overheden, internationale bedrijven, kenniscentra en duizenden kleine creatieve ondernemers met elkaar verbindt. Denk aan maatschappelijke vraagstukken op het gebied van energie, duurzaamheid, water, voedsel of humanitaire innovatie. Economisch succes en maatschappelijke impact gaan in Den Haag hand in hand. Dit heet de ‘impact economy’.

Om de kans op groei zo groot mogelijk te maken, investeert de stad in mensen, plekken, experimenten en ideeën. Het programma schept zo de randvoorwaarden voor een omgeving waar volop ruimte is voor innovatief ondernemerschap. Kijk op Begin externe link: ImpactCity(Externe link), einde externe link. voor alle mogelijkheden die dit programma biedt.

Programma

De gemeente Den Haag wil innovatieve ondernemers en creatief talent stimuleren om met goede ideeën en plannen te komen om de Impact Economy verder te ontwikkelen.

Hieronder vind je links naar actuele programma’s voor 2023:

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070