Buitenspeeldag: vraag een vergunning, dranghekken en subsidie aan

Eens per jaar is de straat van de kinderen. Woensdag 12 juni 2024 is het Nationale Buitenspeeldag. Doet uw straat mee? Vraag dan op tijd een vergunning aan. U kunt ook dranghekken en een subsidie aanvragen.

Op woensdag 12 juni 2024 worden in heel Den Haag straten afgesloten om de stad te veranderen in 1 grote speelplek. De gemeente en Jantje Beton vragen ouders, verzorgers, speeltuinen, scholen en jeugdclubs, jeugdorganisaties en jeugdverenigingen om mee te doen.

Sfeerfoto Buitenspeeldag

Vraag uw vergunning vóór 15 april aan

Als uw straat meedoet aan de Buitenspeeldag dan heeft u een vergunning nodig. Let op: Vanaf het moment van aanvragen duurt dit 8 weken. Vraag de vergunning dus vóór maandag 15 april 2024 aan op de pagina Begin link: Vergunning klein evenement aanvragen, einde link. .

Dranghekken aanvragen

Moet uw straat worden afgesloten voor de activiteiten? Of organiseert u een straatfeest tijdens de Buitenspeeldag? Dan moet u zorgen voor een afzetting met dranghekken. Haalt u de dranghekken op en brengt u ze ook weer terug? Dan kunt u ze gratis lenen. Lees meer op de pagina Begin link: Dranghekken voor straatfeesten aanvragen, einde link. .

Als de straat moet worden afgesloten voor verkeer, mag dit niet met rood-wit lint.

Subsidie aanvragen

Wilt u een activiteit organiseren tijdens de Buitenspeeldag? Uw stadsdeelkantoor kan u helpen bij het aanvragen van subsidie. Lees meer op de pagina Begin link: Activiteitensubsidie voor stadsdeel aanvragen, einde link. .

Vragen

Heeft u vragen over de Buitenspeeldag? Stuur een e-mail naar Begin link: jeugd@denhaag.nl, einde link. .

Meer informatie

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070