Onderhoud sportaccommodaties

Haagse sportverenigingen kunnen de gemeente om hulp vragen bij het onderhoud van hun gebouwen en sportvelden (sportaccommodaties).

De gemeente kan uw sportvereniging helpen met het serviceteam of de inzet van een STIP-medewerker. (STIP betekent Sociaal Traject in Perspectief).

Serviceteam

Het serviceteam van de gemeente helpt u gratis met eenvoudige onderhoudsklussen en schilderwerk en neemt dan ook gereedschap en materialen mee. Neem contact op met uw sportconsulent voor meer informatie en een afspraak met het onderhoudsteam.

STIP-medewerker

Een STIP-medewerker kan uw sportvereniging helpen bij het uitvoeren van werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan beheer van het clubgebouw, toezicht op de sportaccommodatie en licht onderhoud en schoonmaakwerk aan gebouwen en terreinen. Neem contact op met uw sportconsulent voor meer informatie en om een afspraak te maken met een STIP-medewerker.

Gebouw en sportvelden van de gemeente

Huurt uw sportvereniging een gebouw en/of sportvelden (sportaccommodatie) van de gemeente? Dan zorgt de afdeling Bouw & Techniek van de gemeente er onder andere voor dat er gespeeld kan worden op de sportvelden (maaien, rollen en overige werkzaamheden), en voor groot onderhoud en renovaties. U kunt contact opnemen met de afdeling Bouw & Techniek via telefoonnummer (070) 353 72 72.

Storingen melden

Is er een storing in een sportaccommodatie van de gemeente? Mail dan naar sportinfolijn@denhaag.nl. U kunt hier alleen storingen melden aan pompen of installaties waarvan de gemeente eigenaar is.

Contact

Wilt u meer weten over advies en ondersteuning bij het onderhoud van uw sportaccommodatie? Neem contact op met uw sportconsulent. Voor meer informatie over huur, beheer of onderhoud van sportaccommodaties van de gemeente stuurt u een e-mail naar sportverhuur@denhaag.nl.

Gepubliceerd: 31 juli 2020Laatste wijziging: 31 juli 2020