Burgemeester Pauline Krikke

Personalia

Naam
Krikke

Voornaam
Pauline

Pauline Krikke is burgemeester van Den Haag.

Op 17 maart 2017 ben ik als burgemeester van Den Haag ge├»nstalleerd. Mijn portefeuille omvat Openbare Orde en Veiligheid, Internationale Stad, algemeen bestuurlijk-juridische aangelegenheden en representatie. Tevens ben ik voorzitter van de gemeenteraad en voorzitter van het college van burgemeester en wethouders.

Bekijk
CV en nevenfuncties

Portefeuilles

Contact

Wilt u een probleem onder de aandacht brengen van de burgemeester, stuur dan een e-mail of een brief via onderstaande adresgegevens. De burgemeester en haar medewerkers dragen zorg voor een goede beantwoording. Zorgvuldigheid staat daarbij voorop, we willen u van een zo goed mogelijk antwoord voorzien. Daarom kan het voorkomen dat uw mail of brief beantwoord wordt door een (stadsdeel)wethouder of een gemeentelijke dienst met uitputtende kennis van zaken van het betreffende onderwerp.

Veel informatie kunt u ook al vinden via het Loket, aan de balie in het stadskantoor of via telefoonnummer 14 070. Heeft u een opmerking, vraag of klacht of die niet specifiek voor de burgemeester is, dan kunt u ook terecht op de contactpagina van de gemeente Den Haag.

Secretariaat

Spui 70, kamer D.02.06
2511 BT Den Haag

Telefoon: (070) 353 20 80/353 20 20
E-mail: burgemeester@denhaag.nl

Postadres

Gemeente Den Haag
Postbus 12600
2500 DJ Den Haag

Advies en voorlichting

Bestuursadviseurs

Bestuurswoordvoerder

Persfoto's