Contact Belastingzaken

Heeft u een vraag die niet beantwoord wordt op deze website? U kunt Belastingzaken bellen of schrijven.

Veelgestelde vragen

Wilt u weten wat u al heeft betaald en wat u nog moet betalen? Kijk dan in Begin externe link: MijnDenHaag(Externe link), einde externe link.. U kunt inloggen met DigiD of eHerkenning.

Gaat het om een bedrag ouder dan 4 jaar? Dan staat dit niet in MijnDenHaag. Voor meer informatie hierover kunt u bellen met Belastingzaken via telefoonnummer 14070.

U kunt in delen of gespreid betalen via Begin link: automatische incasso, einde link. . U kunt ook een Begin link: betaalafspraak, einde link. maken.

U kunt voor sommige belastingen kwijtschelding aanvragen. U hoeft dan niet of maar een deel van de aanslag te betalen.

Is kwijtschelding niet mogelijk? Stuur dan een e-mail naar Begin link: invordering.gbd@denhaag.nl , einde link. om uw situatie uit te leggen. Zet in de e-mail ook uw telefoonnummer. De gemeente neemt dan contact met u op om samen te kijken naar een oplossing.

Stuur een e-mail met uw verzoek naar Begin link: invordering.gbd@denhaag.n, einde link. l. Zet in uw e-mail het nummer van de belastingaanslag op het aanslagbiljet en waarom u uitstel van betaling vraagt.

Telefoon

  • Heeft u een brief gekregen van Belastingzaken? Bel dan met het telefoonnummer dat in die brief staat.
  • Heeft u geen brief met een telefoonnummer? Dan kunt u bellen met Belastingzaken via het telefoonnummer: 14070.

Postadres

De directeur gemeentebelastingen
Postbus 19924
2500 CX Den Haag

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over belastingen, zoals de WOZ, ozb of kwijtschelding op Begin link: Belastingen, einde link. .

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070