Standaarduittreksel aanvragen

Een uittreksel uit de basisregistratie personen (BRP) is een overzicht van uw persoonsgegevens die bij de gemeente bekend zijn. Instanties kunnen u vragen om een uittreksel uit de BRP.

U staat ingeschreven op een adres in Den Haag.

DigiD

Uittreksel aanvragen

Log in met uw DigiD. Klik op ‘volgende’ en kies dan het uittreksel dat u wilt aanvragen.

€ 16,65 bij ophalen aan de balie. U betaalt € 17,66 (inclusief de portokosten bij verzending) bij uw online aanvraag direct met iDEAL.

Binnen 3 werkdagen stuurt de gemeente het uittreksel naar u op. Het hangt van de postbezorging af wanneer u het ontvangt.

Heeft u het uittreksel direct nodig? Kom dan naar Stadhuis Spui of Stadskantoor Leyweg. Bekijk de openingstijden. Een afspraak maken is niet nodig. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

  • Op het uittreksel staan uw naam, uw voorna(a)m(en), uw geboortedatum en -plaats en uw woonadres. Het uittreksel is verkrijgbaar in het Nederlands. Kijk voor een uittreksel in een andere taal bij Uittreksel internationaal.
  • Een uittreksel voor iemand anders aanvragen kan niet digitaal. Leest u daarvoor de informatie een uittreksel BRP voor iemand anders aanvragen.
  • Moet u het document laten vertalen? Dan kunt u dat laten doen door een beëdigd tolk/vertaler. Voor documenten nodig binnen de EU kunt u eventueel samen met het Nederlandse document een meertalig modelformulier aanvragen.

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070