Uittreksel vorige woonadressen aanvragen

In het uittreksel met historische adressen staat een overzicht van uw vorige woonadressen, zoals die bekend zijn in de basisregistratie personen van de gemeente. U kunt dit document bijvoorbeeld gebruiken voor woningcorporaties.

Wat staat er in het uittreksel vermeld?

  • uw naam
  • uw voorna(a)m(en)
  • uw geboortedatum en -plaats
  • uw woonadres
  • uw vorige woonadressen (tot en met het adres waar u op 1 oktober 1994 woonde)

Dit uittreksel is alleen verkrijgbaar in het Nederlands.

Voorwaarden

U staat ingeschreven op een adres in Den Haag.

Aanvragen

Het uittreksel met historische adressen vraagt u aan via uw DigiD. Als u ingelogd bent, klikt u op Volgende. Dan kunt u het uittreksel kiezen dat u wilt aanvragen.

Vraag uittreksel aan

Belangrijke informatie: Wilt u een uittreksel voor iemand anders opvragen? Dat kan niet digitaal. Lees meer over een uittreksel BRP voor iemand anders aanvragen.

Kosten

€ 16,65 (tarief 2023) bij ophalen aan de balie. U betaalt € 17,66 (inclusief de portokosten bij verzending) bij uw online aanvraag direct met iDEAL.

Hoelang duurt het?

Binnen 3 werkdagen stuurt de gemeente het uittreksel naar u op. Afhankelijk van de postbezorging op uw adres kan dit langer duren. Heeft u het uittreksel direct nodig? Kom dan naar Stadhuis Spui of Stadskantoor Leyweg. Bekijk de openingstijden. Een afspraak maken is niet nodig. U moet wel een geldig legitimatiebewijs meenemen.

Goed om te weten

Heeft u het uittreksel nodig voor uw gezin? En staat alle gezinsleden op hetzelfde adres ingeschreven? Dan hoeft u maar 1 uittreksel aan te vragen.