Duttendel en Wittebrug

De monumentale villawijk Duttendel en Wittebrug heeft met het Westbroekpark, Hubertuspark en de nieuwe Scheveningse Bosjes veel groen.

De monumentale villawijk wijk Duttendel en Wittebrug wordt omgeven door groen en duinen. De wijk met zo’n 2.250 inwoners bestaat uit het nieuwere deel Duttendel, het historische deel Witteburg en een deel van Oostduinen. Karakteristiek voor de wijk zijn onder andere de Scheveningse gevangenis en sportpark Klein Zwitserland.

Wijkgrens

De wijkgrens van Duttendel en Wittebrug loopt van de Zwolsestraat langs de Van Alkemadelaan, Pompstationsweg, Badhuisweg, Cremerweg, Haringkade, Koninginnegracht, Hubertusviaduct, Waalsdorperweg, Oud Waalsdorperweg, door Oostduinen tot aan het eind van het Zwarte Pad, door het Oostduinpark en de Harstenhoekweg. De wijkgrens die de gemeente aanhoudt is die van het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Wijkagenda Duttendel en Wittebrug

Duttendel en Wittebrug heeft sinds april 2024 een eigen wijkagenda. Hierin staan de belangrijkst verbeteringen in de wijk voor de komende 4 jaar.

Wijkagenda bekijken

Wijkprofiel Duttendel en Wittebrug

In het wijkprofiel vindt u de belangrijkste informatie over uw wijk.

Wijkprofiel bekijken

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070