Wielklem

De gemeente kan in een aantal situaties een wielklem plaatsen op een voertuig. Dit kan een gele of een rode wielklem zijn.

Gele wielklem

U kunt een wielklem op uw auto krijgen als u een Begin link: parkeerbon, einde link. krijgt.

Gele wielklem laten verwijderen

Om de wielklem weg te laten halen, neemt u contact op met wegsleepbedrijf Barendregt via telefoonnummer (010) 506 05 83. U moet de kosten voor de wielklem en de parkeerbon direct betalen. U kunt direct bij een medewerker van wegsleepbedrijf Barendregt betalen met creditcard en pinpas. Let op! Alleen voor contante betaling moet u naar Westvlietweg 64 in Den Haag. Wegsleepbedrijf Barendregt is 7 dagen per week open van 8.00 uur tot 24.00 uur.

De wielklem wordt daarna weggehaald. Heeft u de wielklem na 24 uur nog niet betaald? Dan wordt uw Begin link: auto weggesleept, einde link. .

Kosten

Rode wielklem

U kunt een rode wielklem op uw auto krijgen als de deurwaarder van Belastingzaken beslag legt op uw auto. Dit gebeurt als u een achterstand heeft in de betaling van uw gemeentelijke belastingen.

Rode wielklem laten verwijderen

Pas als de gehele belastingschuld is betaald, wordt de klem verwijderd. Kunt u niet betalen? Dan sleept de gemeente de auto weg en wordt de auto verkocht. De opbrengst wordt afgetrokken van uw openstaande schuld. Een eventuele restschuld wordt op een andere manier ingevorderd. Voor vragen over de rode wielklem kunt u Begin link: contact opnemen met Belastingzaken, einde link. .

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070