Gratis probeeractie elektrische bestelbus

Wilt u een elektrische bestelbus proberen, samen met andere ondernemers uit uw winkeliersvereniging, bedrijfsverzamelgebouw of bedrijveninvesteringszone? Meld u dan aan om 2 maanden gratis een elektrische bestelbus uit te proberen.

Met de invoering van de zero-emissiezone in het centrum op 1 januari 2025 moeten alle nieuwe bestel- en vrachtauto’s uitstootvrij zijn. De gemeente helpt ondernemers om die overstap te maken. Bijvoorbeeld met een actie waarbij winkeliersverenigingen, bedrijfsverzamelgebouwen of bedrijveninvesteringszones 2 maanden gratis een elektrisch bestelbus kunnen proberen.

Hulp bij overstappen

De actie biedt ondernemers niet alleen de gelegenheid om vertrouwd te raken met elektrisch rijden, maar ook om kennis te maken met het concept van autodelen. Voor ondernemers die niet dagelijks grote afstanden afleggen, kan autodelen een financieel aantrekkelijke optie zijn.

Het overkoepelende thema van de actie is ‘Ondernemer, bereid je voor’, en de gemeente hoopt met deze gratis probeeractie ondernemers te ondersteunen bij de voorbereiding. De actie loopt nog door tot het einde van dit jaar.

Heeft u interesse of wilt u een gratis adviesgesprek inplannen? Neem dan contact op met onze partner Logistiek 070.

Meer informatie

Den Haag trekt meer subsidie uit voor sloop vervuilende bestelauto’s

Bent u ondernemer in Den Haag? En heeft u 1 of meer oude bestelauto’s die op diesel of benzine rijden? Dan kunt u € 3.500 subsidie krijgen voor elke auto die u laat slopen.

Begin link: Meer informatie, einde link.

Zero-emissiezone Den Haag

zero-emissiezone in Den Haag

Vanaf 1 januari 2025 is er in het centrum een zero-emissiezone. Nieuwe bestel- en vrachtauto’s die in deze zone rijden, moeten dan schoon zijn. Op 1 januari 2026 wordt deze zone uitgebreid naar de kust van Den Haag.

Begin link: Meer informatie, einde link.

Platform Logistiek 070

Bezoek platform Logistiek 070 voor een kentekencheck, informatie over overstappen op elektrisch rijden of plan een adviesgesprek in.

Begin externe link: Meer informatie(Externe link), einde externe link.

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070