Niet opgehaald afval en oud papier melden

Is uw huishoudelijk afval of oud papier of dat van de hele straat nog niet opgehaald? Dan kunt u dat melden bij de gemeente.

Heeft u uw huishoudelijk afval op tijd en op de juiste manier aangeboden? Maar is het om 17.00 uur nog niet opgehaald? Meld dit direct online bij de gemeente.

Telefonisch kunt u de volgende werkdag een melding doen. De eerstvolgende werkdag na uw melding haalt de Haagse Milieu Services (HMS) het gemelde huishoudelijk afval op. Wel moet u het huishoudelijk afval ’s avonds binnenhalen. De dag dat uw gemeld huishoudelijk afval wordt opgehaald zet u het voor 7.45 uur weer buiten. Zet u het huishoudelijk afval niet binnen? Dan kunt u een boete krijgen.

Niet opgehaald afval en oud papier kunt u online melden.

De eerstvolgende werkdag na uw melding haalt de Haagse Milieu Services (HMS) het gemelde huishoudelijk afval op.

Huishoudelijk afval en papier mag u aanbieden na 22.00 uur de avond ervoor en vóór 7.45 op de ophaaldag. Bekijk de Begin link: regels voor het aanbieden van huishoudelijk afval, einde link. . Kijk voor de goede ophaaldag op de Begin link: huisvuilkalender, einde link. . Bied u het afval op de verkeerde manier aan? Dan loopt u risico dat het niet wordt meegenomen.

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070