Uduba, Anthony – Raadslid VVD

Anthony Uduba

Contact:

Email: 
anthony.uduba@denhaag.nl
Fractie: 
VVD Den Haag

Wie ben ik

Mijn naam is Anthony Uduba, 31 jaar oud en ik woon samen met mijn lieve vrouw en onze prachtige 2-jarige dochter in Stadhoudersplantsoen. In 2009 ben ik naar Nederland gekomen vanuit Nigeria. Na een aantal jaren in Limburg te hebben gewoond, ben ik inmiddels al vele jaren gelukkig in de mooiste stad van Nederland: Den Haag.

Wat ik doe in de raad 

Ik richt mij in de raad specifiek op de onderwerpen Jeugd, cultuur en nationaal programma Zuidwest. Ook ben ik voor de Haagse VVD de contactpersoon voor de stadsdelen Escamp & Laak. 

Als raadslid van de Haagse VVD heb ik een belangrijke missie: Den Haag tot een mooiere en betere stad maken voor alle inwoners. Wanneer mensen vastlopen in de stad, kom ik in actie. Mijn aandachtsgebieden zijn onder andere het welzijn van jongeren, het bevorderen van cultuur en de ontwikkeling van specifieke gebieden in Den Haag, zoals Zuidwest & Laak.

Waarom ben ik de politiek in gegaan

Als vader van een jonge dochter voel ik een diepe verantwoordelijkheid voor de toekomst van onze stad en haar inwoners. Mijn politieke missie is eenvoudig maar krachtig: ervoor zorgen dat elke inwoner van Den Haag de kansen krijgt om de beste versie van zichzelf te worden.

Mijn favoriete plek in Den Haag is

Mijn favoriete plek in de stad is zonder twijfel ons bruisende centrum. Daar is altijd wat te beleven met onze prachtige theaters, musea en de vele cafés. 

 

 

Nevenfuncties (inclusief beroep)

Betaald:

  • Project – Programmamanager in Beleid – Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070