Uw zoekopdracht
Nieuws

Conradkade; aanleg sterfietsroute

Gepubliceerd: 
27 oktober 2016
Laatste wijziging: 
06 januari 2017

Van 31 oktober 2016 tot 11 maart 2017 legt de gemeente een sterfietsroute aan op de Conradkade. In de 1e fase, tot 9 december, gaat de Conradkade dicht vanaf de kruising President Kennedylaan tot aan de kruising Groot Hertoginnelaan.

Verkeer komend vanaf de Dunklerstraat kan doorrijden richting de kruising President Kennedylaan. Verkeer komend vanaf de Groot Hertoginnelaan kan omrijden via de Segbroeklaan - President Kennedylaan - Valeriusstraat - Groot Hertoginnelaan.

Ook het fietspad is afgesloten tussen kruising President Kennedylaan tot en met de kruising Groot Hertoginnelaan. Fietsers komende vanaf de Groot Hertoginnelaan worden omgeleid via Houtrustweg - Morsestraat.

Fase 2: van 12 december tot 13 januari 2017

In deze fase wordt het midden van de kruising met de Groot Hertoginnelaan aangepast. Verkeer kan in beide richtingen nog over 1 rijstrook rijden; er zijn geen omleidingen.

Fase 3: van 16 januari 2017 tot 10 februari 2017

Nadere informatie volgt.

Sterfietsroute

Om de fietsroute te verbeteren wordt het bestaande fietspad verbreed, er komt een fietsoversteek in het verlengde van de Dunklerstraat en de kruisingen met de President Kennedylaan en de Groot Hertoginnelaan worden aangepast.

Den Haag maakt het

Met de boodschap 'Den Haag maakt het' houdt de gemeente u op de hoogte van alle verbeteringen en werkzaamheden.

Meer informatie

Ontwerp fietsroute Scheveningen

Gepubliceerd: 
27 oktober 2016
Laatste wijziging: 
06 januari 2017