Uw zoekopdracht

Restaurant van de maand

Gepubliceerd: 01 februari 2013 Laatste wijziging: 17 april 2014

Meer UIT voor minder met de UITpas! De culturele kortingspas van het Haags Uitburo geeft niet alleen korting op voorstellingen, concerten, musea en attracties, maar ook op het Restaurant van de maand.

Restaurant van de maand

Mensen met een UITpas kunnen elke maand voordelig dineren bij een restaurant dat een exclusief UITpas-menu aanbiedt.

UITpas-menu

Het 3- of 4-gangen UITpas-menu is exclusief voor mensen met een UITpas. Het UITpas-menu biedt een korting van 50% aan iedere tweede persoon met een UITpas (bij drie personen geldt eenmaal 50% korting en bij vier personen geldt dus, dat er één couvert gratis is). Drankjes, wijn en koffie vallen niet onder de korting.

UITpas van het Haags Uitburo

De UITpas van het Haags Uitburo is dé culturele kortings- en voordeelpas voor de regio Haagslanden. De pas, die een jaar geldig is en slechts €7,50 kost, geeft standaard korting op vrijwel alle voorstellingen en concerten (€1,50 tot €2,50), musea en attracties (€0,75 tot €2), en biedt daarnaast vele exclusieve aanbiedingen van theaters en musea in Den Haag, Delft, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam en Zoetermeer. De kosten van de UITpas haal je er dus zo uit, indien je een paar keer per jaar naar culturele activiteiten gaat!

De UITpas is verkrijgbaar bij de VVV Haags Uitburo in de Centrale Bibliotheek (Spui 68) en bij de meeste theaters in de Haagse regio. De UITpas kan ook direct online besteld worden via de website van het Haags Uitburo.


Meer informatie over het restaurant van deze maand en het bestellen van een UITpas