Uw zoekopdracht
Project

Project Binckhorst

Gepubliceerd: 
09 september 2014
Laatste wijziging: 
23 januari 2015

De Binckhorst is een gebied in beweging. Naast de ontwikkeling van de Rotterdamsebaan zijn verschillende andere ontwikkelingen. De gemeente investeert de komende 5 jaar in ontwikkeling en onderhoud van eerder aangekocht vastgoed. Ook wordt de openbare ruimte verbeterd.

Caballero Fabriek
Caballero Fabriek

De gemeenteraad heeft op 22 december 2011 de ‘Gebiedsaanpak Binckhorst’ vastgesteld. Met deze gebiedsaanpak richt de gemeente zich op de organische ontwikkeling van het gebied. Investeerders en huidige gebruikers van het gebied worden van harte uitgenodigd met plannen te komen.

Luchtfoto Binckhorst
Luchtfoto Binckhorst

Kluskavels in de Junostraat

In een voormalig kantoorpand aan de Junostraat komen ‘kavels op de etage’ voor particulieren. Particulieren kunnen volgens hun eigen wensen een woon- en/of werkruimte realiseren. In de vierkante meterprijs wordt een aantal gezamenlijke voorzieningen opgenomen. Kopers bepalen zelf hoeveel vierkante meter zij willen kopen en hoe de kavel wordt ingericht. Wilt u meer informatie over de kluskavels? Stuur dan een e-mail naar kavelwinkel@denhaag.nl of bezoek de Kavelwinkel.

Rotterdamsebaan

De Rotterdamsebaan is de nieuwe verbindingsweg tussen het rijkswegennet vanaf knooppunt Ypenburg (A4/A13) en de Centrale Zone (Binckhorst - Centrum - Scheveningen) van Den Haag.
De aanleg van de Rotterdamsebaan heeft tijdelijke en structurele gevolgen voor de Binckhorst. In de toekomst ontstaat met het gereedkomen van de Rotterdamsebaan ruimte voor nieuwe locaties en ontwikkelingen in het gebied. Kijk voor meer informatie op Rotterdamsebaan.

Nieuwsbrief Binckhorst

In maart 2014 is aan alle bewoners en ondernemers in de Binckhorst een nieuwsbrief verzonden. In de nieuwsbrief laten de gemeente en enkele ondernemers zien dat er in de Binckhorst van alles gebeurt en staat te gebeuren.

Bekijk de nieuwsbrief ook als bladerbare pdf: Nieuwsbrief Binckhorst.

Documenten

Contact

Heeft u nog vragen over de Binckhorst? Stuurt u dan een mail naar binckhorst@denhaag.nl.

Gepubliceerd: 
09 september 2014
Laatste wijziging: 
23 januari 2015

U verlaat DenHaag.nl. Wilt u doorgaan?