Uw zoekopdracht

PITCH The Hague

Gepubliceerd: 17 oktober 2013 Laatste wijziging: 18 oktober 2013

PITCH The Hague is het platform door en voor Haagse ICT-professionals. Met als motto ‘Connecting ICT professionals’ nodigen de initiatiefnemers hun vakgenoten uit om te participeren in dit netwerk. PITCH The Hague wil de ICT-sector van Den Haag te versterken en met behulp van ICT bijdragen aan het versterken van de Haagse samenleving.

De Haagse ICT-sector bestaat uit een paar honderd bedrijven, kennisinstellingen, overheidsorganisaties. Daar werken enkele duizenden individuele ICT-professionals met elk hun eigen specialisme. Voor diverse specialismen zijn lokaal al netwerken actief. Met PITCH The Hague heeft Den Haag een eigen brede 'ICT-kring', waar vakgenoten uit alle ICT-disciplines elkaar ontmoeten, inspireren en kennis delen.

Meer informatie is te vinden op de website www.PITCHtheHague.nl.

Voor en door ICT professionals

Deelnemers van PITCH The Hague treffen elkaar regelmatig op bijeenkomsten. Online weet men elkaar te vinden via de eigen website www.PITCHtheHague.nl of de gelijknamige Linkedin-groep. De initiatieven en activiteiten worden in principe door de deelnemers zelf georganiseerd. Er is geen gemeenschappelijke uitvoeringsorganisatie.

Innoveren

PITCH The Hague is tevens hét aanspreekpunt voor bestuurders van maatschappelijke organisaties en (semi-)overheden die willen innoveren met behulp van ICT. Het platform brengt vertegenwoordigers van de gemeente, woningcorporaties, zorginstellingen of de politie graag in contact met relevante ICT-professionals voor vraagstukken zoals: draadloos internet, zorg op afstand, laaggeletterdheid, leefbaarheid of urban security.  

Stuur artikel door

*verplicht

Volg DenHaag.nl

Altijd op de hoogte blijven van Den Haag en de ontwikkelingen in de stad? Meld u aan voor de nieuwsbrief @DenHaag.nl. Of volg ons op Twitter of Facebook!

Stadspanel

Denk mee over Den Haag. Geef u op voor het Haags stadspanel. En maak kans op een jaar lidmaatschap van de Openbare Bibliotheek.