Uw zoekopdracht

Internationale Stad

Gepubliceerd: 
09 augustus 2011
Laatste wijziging: 
09 augustus 2012

Tienduizenden mensen uit alle delen van de wereld werken en wonen in en rond Den Haag. Dat kleurt de stad en geeft de stad haar unieke internationale karakter.

Internationale bedrijven

Het is een aantrekkelijke stad voor internationale bedrijven om zich te vestigen. De regio Den Haag kent meer dan 300 internationale bedrijven, waarvan Shell, Siemens en Nationale Nederlanden met hun Haagse hoofdkantoren tot de grootste behoren.

Stad van vrede en recht

Den Haag staat internationaal bekend als de stad van vrede en recht, door de vele internationale organisaties op het gebied van vrede en recht. Met het Vredespaleis als wereldwijd icoon voor hoop op een betere wereld. En de Internationale Zone als gebied waar internationale organisaties zich kunnen vestigen.

Gastvrij voor nieuwe inwoners

Den Haag is gastvrij voor haar internationale bezoekers en inwoners. Expats kunnen voor alle vragen over huisvesting, werk, regelgeving etc. terecht bij het Internationale Center in het Stadhuis. Het project de Haagse Brug organiseert diverse activiteiten voor expats en Hagenaren. Den Haag kent diverse internationale scholen van hoog niveau, prachtige wijken om te wonen en vele internationale winkels en restaurants.

 Gepubliceerd: 
09 augustus 2011
Laatste wijziging: 
09 augustus 2012

U verlaat DenHaag.nl. Wilt u doorgaan?