Uw zoekopdracht

Gehandicaptensportgids Den Haag

Gepubliceerd: 
01 januari 2011
Laatste wijziging: 
28 april 2011

De Sportgids Den Haag is voor mensen met een handicap of chronische aandoening. In de gids vindt u een overzicht van alle verenigingen en organisaties met een aangepast sportaanbod.

In Den Haag zijn diverse sportverenigingen actief voor mensen met een beperking. Sommige verenigingen zijn speciaal opgezet voor mensen met een beperking, zoals de Stichting Paardrijden voor gehandicapten .Bij andere verenigingen kunnen mensen met én zonder beperking terecht. Neem eens een kijkje bij één van deze verenigingen. Een proefles is vaak gratis en geeft u een goed beeld van de sport en de vereniging. Een overzicht van deze sportverenigingen vindt u elders op deze website of via onderstaande link.

Nieuwe gids: eind 2011

De huidige gids is inmiddels verouderd. Eind 2011 komt er een nieuwe gids uit. In de sportgids staat ook informatie over ondersteuning, sporthulpmiddelen, vervoer en toegankelijkheid van gebouwen. Vanaf dan kunt u de sportgids aanvragen, gratis ophalen of direct downloaden vanaf deze pagina.

Meer informatie

Op de website Den Haag en Handicap staat meer informatie over sportmogelijkheden voor mensen met een beperking in Den haag.

Wilt u meer informatie over sporten met een beperking? Of wilt u op de hoogte worden gehouden over de uitgave van de nieuwe gids? Neem contact op met de afdeling Sportsupport via: sportsupport@denhaag.nl


Zie ook:Gepubliceerd: 
01 januari 2011
Laatste wijziging: 
28 april 2011

U verlaat DenHaag.nl. Wilt u doorgaan?