Uw zoekopdracht
Project

Trekvlietplein 14

vastgesteld afwijkingsbesluit voor planologisch gebruik

Gepubliceerd: 04 juni 2012 Laatste wijziging: 04 juni 2012

Op 13 oktober 2011 heeft de gemeente Den Haag, afdeling Vastgoedmanagement een aanvraag om omgevingsvergunning ingediend. De aanvraag omvat het veranderen van de eengezinswoning Trekvlietplein 14 door het plaatsen van een zonnecollector op het dak

Burgemeester en wethouders hebben op 1 juni 2012, op basis van artikel 2.12, eerste lid onder a sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), voor het project een afwijkingsbesluit vastgesteld en een omgevingsvergunning verleend.

De stukken betreffende het vastgestelde afwijkingsbesluit en de omgevingsvergunning liggen met ingang van 13 juni 2012, gedurende 6 weken ter inzage bij de Dienst Stedelijke Ontwikkeling, Stadskantoor Leyweg 813 (alleen na telefonische afspraak via nummer 14070). Gedurende bovenvermelde termijn kunnen belanghebbenden een beroepschrift indienen bij de Arrondissementsrechtbank te Den Haag, Sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Bij het afwijkingsbesluit behorende stukken.

 

PDF bestandomgevingsvergunning met bijlagen.pdf  (PDF, 9154 kB)

Stuur artikel door

*verplicht

Volg DenHaag.nl

Altijd op de hoogte blijven van Den Haag en de ontwikkelingen in de stad? Meld u aan voor de nieuwsbrief @DenHaag.nl. Of volg ons op Twitter of Facebook!

Stadspanel

Denk mee over Den Haag. Geef u op voor het Haags stadspanel. En maak kans op een jaar lidmaatschap van de Openbare Bibliotheek.