Uw zoekopdracht

Marktplaats Accommodaties & Activiteiten

Buurthuis van de Toekomst

Gepubliceerd: 
14 december 2012
Laatste wijziging: 
19 mei 2014

Heeft u een accommodatie die u wilt aanbieden voor buurtactiviteiten? Of zoekt u een ruimte, vrijwilligers of deelnemers? Kijk dan op de marktplaats Accommodaties en Activiteiten.

Het Buurthuis van de Toekomst is het slim combineren van activiteiten en accommodaties in de buurt. Op de marktplaats kunnen beheerders accommodaties aanbieden en kunt u zoeken naar een geschikte plek om activiteiten te organiseren. Op de marktplaats kunt u ook uw activiteiten plaatsen en aangeven of u hierbij vrijwilligers nodig heeft.

Zoeken accommodaties

Op de marktplaats zoekt u gemakkelijk naar accommodaties om uw activiteiten te organiseren. Of dat nu een vergaderplek is voor het wijkberaad, een zaal waar een kaartje gelegd kan worden, of een plek waar kinderen na school kunnen worden opgevangen. U vindt er uitgebreide informatie over de accommodaties. Bijvoorbeeld:

  • contactgegevens van de beheerder
  • capaciteit van de accommodatie
  • faciliteiten die worden aangeboden
  • toegankelijkheid voor gehandicapten

Aanbieden accommodaties

Als u de accommodatie van uw sportvereniging beschikbaar wilt stellen aan bijvoorbeeld een kaartclub in uw wijk, dan kan dat op de marktplaats Accommodaties & Activiteiten.

Publiceren van activiteiten

Op de marktplaats kunt u uw activiteiten plaatsen en aangeven of u vrijwilligers nodig hebt.

Vrijwilligers

Als u vrijwilliger bent kunt u snel zien of er activiteiten bij u in de buurt georganiseerd worden waarvoor u zich kan opgeven.

Website Marktplaats

De marktplaats van Accommodaties & Activiteiten vindt u op www.buurthuisvandetoekomst.denhaag.nl.

Gepubliceerd: 
14 december 2012
Laatste wijziging: 
19 mei 2014

U verlaat DenHaag.nl. Wilt u doorgaan?