Deel(bak)fietsen en deelscooters in Den Haag

In Den Haag kunt u een deelfiets, deelscooter of deelbakfiets gebruiken. Op deze pagina leest u waar u meer informatie kunt vinden.

Begin externe link: Ontdek meer over de voordelen en verschillen van deelvervoer op Duurzame Stad Den Haag.(Externe link), einde externe link.

Aanbieders

Er zijn verschillende aanbieders van deel(bak)fietsen en deelscooters in de stad. Kijk op hun website voor informatie en tarieven:

Parkeren en afspraken met aanbieders

Begin externe link: Bekijk de website van Duurzame Stad Den Haag voor meer informatie over parkeren en overlast (melden)(Externe link), einde externe link.

Zet uw deel(bak)fiets of -scooter na gebruik op een plek waar anderen er geen last van hebben. Dat kan bijvoorbeeld bij bestaande stallingen of op de stoep. Let er bij de stoep wel op dat u een plek kiest met voldoende ruimte. Voetgangers en mensen in een rolstoel moeten makkelijk langs de fiets/scooter kunnen.

Mobiliteitstransitie

De gemeente is bezig met een mobiliteitstransitie. Deelvervoer is daar een onderdeel van. Lees meer over deelmobiliteit op de pagina Begin link: Slimme mobiliteit, einde link. .

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070