Offerteaanvraag – Europese Aanbesteding drukwerk

De gemeente heeft voor haar drukwerk een Europese aanbesteding uitgeschreven. Drukwerk mag u dan alleen inkopen bij deze drukkerijen. Dit geldt voor medewerkers van de gemeente en voor externe partijen die voor de gemeente werken.

Binnen de gemeente is de afdeling Multimedia van de dienst Bedrijfsvoering contractbeheerder van deze aanbesteding. Medewerkers van de gemeente moeten contact opnemen met Multimedia om offertes op te vragen binnen de Europese aanbesteding.

Externe partijen die voor de gemeente werken, kunnen via het formulier hieronder offertes binnen de Europese aanbesteding aanvragen.

Met het aanvraagformulier vraagt u automatisch offertes aan bij de leveranciers die de gemeente heeft gecontracteerd voor drukwerk. Na het invullen van het aanvraagformulier, wordt uw offerteaanvraag automatisch naar de gekozen drukkerijen gestuurd. Als u de offertes heeft ontvangen, moet u de leverancier kiezen op basis van de ‘economisch voordeligste aanbieding’. 

Als contractbeheerder, ontvangt Multimedia automatisch een kopie van de aanvraag.

Volgens een besluit van het college van burgemeester en wethouders mag drukwerk alleen worden geproduceerd op papier met een FSC-keurmerk. Houd hier dus rekening mee in uw offerteaanvraag.

De offerteapplicatie is niet bedoeld voor ‘gebruikersdrukwerk’ zoals briefpapier, visitekaartjes, doordruksets, OLA’s, flyers, formulieren en dergelijke. Dit wordt bij andere leveranciers ondergebracht. Voor aanvragen voor gebruikersdrukwerk mailt u naar Begin link: multimedia@denhaag.nl, einde link.  of belt u met Multimedia via telefoonnummer (070) 353 34 00.

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070