Gids ‘Naar toegankelijke Haagse evenementen’

Voorall, de belangenorganisatie voor Hagenaars met een beperking, heeft de gids ‘Naar toegankelijke Haagse evenementen’ uitgebracht. Hierin staat beschreven hoe u als evenementorganisator rekening houdt met bezoekers met een beperking.

Gids

Een goed toegankelijk evenement levert winst op voor iedereen. Evenementbezoekers met een beperking voelen zich welkom, bezoekersaantallen stijgen, de waardering voor het evenement neemt toe en het levert positieve mond tot mondreclame op. In de gids staan handige tips die uw evenement ook voor mensen met beperking tot een bijzondere en positieve belevenis maken.

Download de gids ‘Naar toegankelijke Haagse evenementen’

(PDF, 343,2 KB)

Samenwerken met Voorall

In Den Haag is nog veel mogelijk om evenementen toegankelijker te maken. Om dit te stimuleren biedt Voorall kosteloos haar samenwerking aan om evenementen beter te laten aansluiten bij de behoefte van bezoekers met een beperking. Dit kan door vooraf te overleggen, mee te denken met de plannen, kennis te delen, vragen te beantwoorden en ervaringsdeskundigen te laten testen tijdens het evenement en aan de hand hiervan advies uit te brengen.

Wilt u samen werken aan een toegankelijk evenement? Neem contact op met Voorall, via Begin link: info@voorall.nl, einde link.  of bel 070 365 52 88. Meer informatie vindt u op Begin externe link: www.voorall.nl(Externe link), einde externe link..

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070