Campagne verantwoord huisdierbezit van start: Wat denk je zelf!

De gemeente wil inwoners aan het denken zetten over wat het betekent om voor een huisdier te zorgen. Daarom is er nu een campagne over verantwoord huisdierbezit.

Mensen beseffen niet altijd dat een huisdier ook werk met zich meebrengt. Met de vraag ‘Wat denk je zelf!’ gaat een groep ‘harige Haagse helden’ actievoeren om te laten zien wat het betekent om voor een huisdier te zorgen. De dieren zijn te zien op posters in de stad, op sociale media en via Begin externe link: www.huisdierinformatiepunt.nl(Externe link), einde externe link.. De dieren uit de campagne zijn echte dieren uit Haagse opvangcentra.

Dierenwelzijn verbeteren

In het Haagse coalitieakkoord is afgesproken om blijvend te werken aan een beter leven voor dieren in de stad. Deze campagne helpt hier aan mee. Later dit jaar besteedt de campagne ook aandacht aan dieren in het wild in de stad.

Campagneposter Dierenwelzijn huisdieren
Campagneposter Verantwoord huisdierbezit

Lees meer

Meer informatie over verantwoord huisdierenbezit is te vinden op Begin externe link: www.huisdierinformatiepunt.nl(Externe link), einde externe link. of bezoek een stadsboerderij in Den Haag.

Zie ook

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070