Horecabedrijf melden

Wilt u een horecabedrijf beginnen? Dan is het soms voldoende om een melding hiervan te doen.

Heeft u een pand gezien waarin u graag een horecabedrijf wilt beginnen? Met een Begin link: beginseluitspraak horeca, einde link. weet u of dit mag in dat pand.

  • De horeca-inrichting is uitsluitend geopend tussen 7.00 uur en 23.00 uur.
  • In de horeca-inrichting wordt geen seksinrichting geëxploiteerd.
  • In de horeca-inrichting wordt geen softdrugs verkocht.
  • In de horeca-inrichting wordt geen alcohol geschonken.
  • In de horeca-inrichting worden geen kansspelautomaten geplaatst.
  • In de horeca-inrichting wordt geen luide/live-muziek afgespeeld.
  • In de horeca-inrichting wordt geen waterpijp gerookt.
  • U of deze horeca-inrichting heeft niet eerder een exploitatievergunning gehad die door de burgemeester is ingetrokken.
  • De horeca-inrichting past binnen het bestemmingsplan. Kijk voor meer informatie op Begin link: denhaag.nl/bestemmingsplannen, einde link. .

Voldoet uw horeca-inrichting aan de voorwaarden voor de categorie meldplicht? Dan hoeft u alleen een melding te doen. Zo niet, dan moet u een exploitatievergunning aanvragen. Kijk dan bij Begin link: exploitatievergunning horeca, einde link. .

Het doen van een melding horeca is gratis.

Binnen 2 werkdagen wordt de ontvangst van de melding bevestigd, waarna u de horeca-inrichting kunt exploiteren.

Is dit niet wat u zocht? Vul dan de Begin link: Horecawijzer, einde link. in en zie direct wat u nodig heeft.

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070