Goorbergh, Martin van den – Raadslid VVD

Wie ben ik?

Mijn naam is Martin van den Goorbergh. Ik ben geboren in de Schilderswijk, om later te verhuizen naar Laak. Later in mijn leven ben ik verhuisd naar het landelijke Dronten, maar inmiddels ben ik alweer vijf jaar terug te vinden op het prachtige Scheveningen. Samen met mijn vrouw Monique heb ik drie dochters en zijn wij inmiddels ook opa en oma van maar liefst vijf kleinkinderen. In onze voortuin, het strand van Scheveningen, genieten we volop van elkaar. Mijn carrière is begonnen bij defensie waar ik 10 jaar als beroepsmilitair actief heb mogen zijn , inclusief een uitzenden naar Libanon voor UNIFIL, daarna ben ik het bedrijfsleven in gegaan en heb naast eigen bedrijven ook commerciële eindverantwoordelijkheid gehad bij een aantal bedrijven in het MKB. Op dit moment ben ik al weer 15 jaar voor Kenneth Smit actief als commercieel directeur , waarbij ik samen met ruim 70 franchisenemers bedrijven en hun medewerkers help in verander trajecten zowel als organisatie en als persoon om ze zo commercieel wendbaarder te maken.

Wat ik doe in de raad?

Als raadslid met portefeuille economie en MKB mag ik voor de Haagse VVD de ondernemersbelangen behartigen. Met zelf meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven vind ik het een eer dat ik een luisterend oor mag bieden aan de ondernemers in Den Haag en ze waar nodig kan te ondersteunen. Ik sta ook voor een dienstbare gemeente, zodat ondernemers niet verzuipen in allerlei regels.

Waarom ben ik de politiek in gegaan?

Ik vind het belangrijk om mee te denken en mee te sturen om het voor bewoners en ondernemers in een stad beter en toegankelijker te maken en vanuit het denken in oplossingen wil ik het verschil kunnen maken en de politiek er voor de mensen te laten zijn.

Mijn favoriete plek in Den Haag is…

Mijn favoriete plek in Den Haag is niet helemaal verrassend het strand en de gezelligheid en reuring die daar jaarrond plaats vindt. Met onze boulevard en het zwarte pad en sportstrand zijn wij uniek in de wereld en is er voor een ieder wat wils.

Nevenfuncties (inclusief beroep)

Betaald:

  • Commercieel Directeur Kenneth Smit

Onbetaald:

  • Directeur/eigenaar M.M.B. Management en Beheer BV
  • Voorzitter ledenraad omroepvereniging POWNED
  • Secretaris VVE

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070