Boer, Tim de – Fractievertegenwoordiger Haagse Stadspartij

Contact:

E-mail: 
tim.deboer@denhaag.nl
Fractie: 
Haagse Stadspartij

Wie ben ik?

Ik ben Tim de Boer, opgeleid als architect en stedenbouwkundige, in mijn dagelijkse werk schrijf ik over het maken van de stad en doe ik verschillende projecten op dit vlak. Ik veel ervaring met gemeentelijke bureaucratie en weet veel van zorg.

Wat ik doe in de raad?

Als fractievertegenwoordiger hou ik me vooral bezig met de ruimtelijke projecten en wonen in de stad. Daarnaast bemoei ik me met alles wat ik interessant vind.

Wat zijn mijn speerpunten?

Ik vind het belangrijk om met mijn kennis van ruimtelijke processen burgers te helpen hun weg te vinden om gehoord te worden binnen de grote bouwwereld. Daarnaast maak ik me zorgen om de vele grote plannen die in Den Haag op stapel staan.

Mijn favoriete plek in Den Haag is…

Ik kom graag bij mensen thuis. Het is fijn om te zien hoe iedereen zijn eigen plek binnen de stad heeft gemaakt.

Nevenfuncties (inclusief beroep)

Betaald:

  • Tim de Boer ontwerp en onderzoek – eigen bedrijf gericht op architectuurkritiek, projectbeschrijvingen en onderzoeksprojecten binnen architectuur en stedenbouw. Geen opdrachten van de gemeente Den Haag of over projecten in Den Haag.
  • Dag van de Architectuur Den Haag – uitvoerende werkzaamheden bij de organisatie van dit jaarlijkse publieksevenement. In opdracht van het bestuur van de Stichting Dag van de Architectuur Den Haag. Niet betrokken bij de financiën.
  • Docent Architectuurkritiek – Rotterdamse Academie van Bouwkunst.

Onbetaald:

  • Bestuurslid Bewonerscommissie Complex Loosduinseweg-Asmanweg (i.o.)

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070