Den Haag - Gegevens wijzigen als kiezer buiten Nederland

Gegevens wijzigen als kiezer buiten Nederland

Staat u geregistreerd als kiezer buiten Nederland? En wilt u uw gegevens aanpassen? Geef de wijziging dan door aan een van de zogenoemde RNI-gemeentes of via het wijzigingsformulier voor kiezers buiten Nederland.

Wijziging in de registratie niet ingezetenen (RNI)

Staat u ingeschreven in de RNI (www.rvig.nl/brp/rni) en wilt u een adreswijziging doorgeven? Geef dan uw adreswijziging door aan 1 van de RNI-gemeentes. Het maakt niet uit aan welke van die 19 gemeentes u de wijziging doorgeeft. Uw adres wordt dan automatisch ook gewijzigd in het register van Kiezers buiten Nederland.

Alleen gegevens wijzigen in het register van Kiezers buiten Nederland

Staat u niet ingeschreven in de RNI, of weet u dit niet zeker? Of wilt u een wijziging doorgeven die specifiek bedoeld is voor het register van Kiezers buiten Nederland? Zoals de keus aan welke verkiezing u wilt meedoen, of u uw stembiljet per post of e-mail wilt ontvangen of een nieuw e-mailadres? Vul dan onderstaand formulier in.

Gegevens wijzigen

1. Vul dit formulier in.
    2. Print het.
    3. Onderteken het.