Den Haag Informatiecentrum

Heeft u vragen over de diensten en producten van de gemeente Den Haag?
Wilt u Haagse bestemmingsplannen, bezwaarschriften, bestuurlijke stukken, en raads- en commissiestukken bekijken? Dan kunt u terecht bij het Den Haag Informatiecentrum in het atrium van het stadhuis.

Openingstijden

Het Den Haag Informatiecentrum is geopend:

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur: vrije inloop
  • Donderdagavond tussen 16.30 en 20.00 uur: alleen op afspraak en alleen voor stukken waarop een zienswijze kan worden ingediend (actuele vergunningen). U kunt de afspraak hiervoor tot uiterlijk 1 dag van te voren maken.

Een afspraak maken

Bekendmakingen

De publicatie van een bekendmaking en de daarbij horende stukken liggen nog 1 jaar vanaf publicatiedatum ter inzage.

Bijlagen die bij de bekendmaking van omgevingsvergunningen horen, kunt u online opvragen met behulp van onderstaand formulier.

Een publicatie opvragen

Andere bekendmakingen zoals een opbreekvergunning of terrasvergunning kunt u alleen inzien bij het Den Haag Informatiecentrum. Hiervan kunt u niet de bijlagen opvragen.

Bouwtekeningen die bij een ter visie legging zijn gevoegd zijn op te vragen of in te zien bij het Den Haag Informatiecentrum.

Balie bouwtekeningen

De balie inzage bouwtekeningen vindt u in het atrium van het stadhuis op kamer B - 1.14 (naast de Kavelwinkel). Hier worden alle bouwtekeningen bewaard. Tot 1 oktober 2010 bevat het archief papieren uitgaven. Bouwtekeningen van na die tijd zijn digitaal beschikbaar. 

Adres

Spui 70
2511 BT Den Haag

Postadres

Postbus 12 600
2500 DJ Den Haag

Zie ook Tentoonstellingen in het Den Haag Informatiecentrum

Gepubliceerd: 30 oktober 2017Laatste wijziging: 3 april 2018