Uw zoekopdracht
Project

Uw eigen stukje Den Haag

Gepubliceerd: 
23 december 2014
Laatste wijziging: 
23 december 2014

Zelf uw eigen droomhuis bouwen? Of een oud pand kopen en opknappen? Helemaal zoals u het zelf wilt. Tegen aantrekkelijke prijzen met weinig bouwregels en veel mogelijkheden. Met het project 'Kleinschalig Opdrachtgeverschap' maakt de gemeente Den Haag dit voor u mogelijk.

U kunt kiezen uit een veelzijdig aanbod verspreid over diverse locaties in de stad met verschillende prijscategorieën. Zo is er voor ieder wat wils. Van villa en eengezinswoning tot appartement en klushuis. Het is een ideale kans om op uw eigen stukje Den Haag uw eigen droomhuis te bouwen. Voor particulieren, alleen of in collectief. Ook voor kleine investeerders, ontwikkelaars en bouwers zijn er mogelijkheden.

Mijn eigen stukje Den Haag in film

Bekijk de filmpjes in You Tube
Bekijk de filmpjes in You Tube

Weinig bouwregels

Voor de kavels en klushuizen hanteert de gemeente geen welstandsregels. Alleen de maximale bouwhoogte en de rooilijn zijn bindend. Daarnaast krijgt u gratis een koperscoach die u leidt door het traject van optie, (grond)reservering en fungeert als algemeen aanspreekpunt voor alle gemeentelijke zaken. Bovendien ontvangt iedere koper van een kavel een inspiratieboek met inspirerende woningontwerpen. De gemeente helpt u zoveel mogelijk. Maar u als koper bepaalt en blijft zelf verantwoordelijk.

Duurzaam wonen

Kijk voor meer informatie over duurzaam wonen op Subsidies voor wonen en bouwen.

Nieuwe lichting

Medio 2015 verwacht de gemeente meer bekend te kunnen maken over de aanpak en het nieuwe aanbod van kavels en klushuizen in 2015. Hiervoor is de gemeente druk aan de slag met onderzoeken naar geschikte locaties.

Kavelwinkel

In het atrium van het stadhuis is de Kavelwinkel gevestigd. Hier kunt u meer informatie krijgen over alle kavels en klushuizen die te koop zijn in Den Haag.

Bouw uw eigen droomhuis. Kijk voor meer informatie op www.ikbouwindenhaag.nl.

Gepubliceerd: 
23 december 2014
Laatste wijziging: 
23 december 2014

U verlaat DenHaag.nl. Wilt u doorgaan?