Uw zoekopdracht

Duurzaam bouwen in Den Haag

Gepubliceerd: 31 januari 2012 Laatste wijziging: 09 februari 2012

De gemeente Den Haag wil in 2040 klimaatneutraal zijn en vindt duurzaamheid een belangrijk onderwerp bij het ontwikkelen van haar plannen.

De gemeente wil het goede voorbeeld geven en daarmee andere partijen aanmoedigen dit ook te doen. Zij biedt daarom verschillende subsidies aan om bij te dragen aan een groene en energiezuinige stad.

Wonen wordt in de toekomst flink duurder. De prijs van gas en elektra zullen stijgen, omdat fossiele brandstoffen opraken en de vraag wereldwijd toeneemt. In 2020 bestaat naar verwachting de helft van onze woonlasten uit energiekosten. Door over te schakelen op duurzame energiebronnen blijft wonen betaalbaar. Op de website www.denhaag.nl/duurzaam leest u alle voordelen van een duurzaam huis. Hier vindt u ook een overzicht van alle subsidies.

Stuur artikel door

*verplicht

Volg DenHaag.nl

Altijd op de hoogte blijven van Den Haag en de ontwikkelingen in de stad? Meld u aan voor de nieuwsbrief @DenHaag.nl. Of volg ons op Twitter of Facebook!

Stadspanel

Denk mee over Den Haag. Geef u op voor het Haags stadspanel. En maak kans op een jaar lidmaatschap van de Openbare Bibliotheek.