Uw zoekopdracht

Bezoek de Kavelwinkel

Gepubliceerd: 09 april 2014 Laatste wijziging: 09 april 2014

De Kavelwinkel in het stadhuis is het centrale adres van de gemeente voor al uw vragen over particuliere bouwkavels en klushuizen in Den Haag. U kunt spontaan langskomen of op afspraak.

De Kavelwinkel is gevestigd in het atrium van het stadhuis, Spui 70 Den Haag.
Telefoon: (070) 752 84 24, bereikbaar tijdens openingstijden.
E-mail: kavelwinkel@denhaag.nl

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur.
  • Woensdag 9 april 2014 is de kavelwinkel van 9.00 tot 15.30 uur open.

Internet

  • Op www.ikbouwindenhaag.nl vindt u alle informatie over de uitgifte van kavels en verkoop van kluswoningen aan particulieren in Den Haag.
  • Op www.wikaza.nl kunt u contact leggen met andere personen en organisaties die hun eigen woning willen bouwen of hierbij kunnen helpen.

Laat uw wensen aan ons weten!

We zijn benieuwd waar u precies naar op zoek bent. Dan houden we daar rekening mee bij de verdere ontwikkeling van nieuwe kavels en klushuizen. Vul hiervoor de volgende 4 vragen in:   www.surveymonkey.com/s/ikbouwindenhaag. Het invullen duurt minder dan 1 minuut.

Brochure

Hieronder vindt u de brochure 'Mijn eigen stukje Den Haag'. 

PDF bestandBrochure 'Mijn eigen stukje Den Haag'  (PDF, 1076 kB)

Wilt u de brochure thuis ontvangen? Stuurt u dan een mail naar: kavelwinkel@denhaag.nl of neem telefonisch contact op met een medewerker van de Kavelwinkel via telefoonnummer: (070) 752 84 24.

Stuur artikel door

*verplicht

Filmpje

Volg DenHaag.nl

Altijd op de hoogte blijven van Den Haag en de ontwikkelingen in de stad? Meld u aan voor de nieuwsbrief @DenHaag.nl. Of volg ons op Twitter of Facebook!

Stadspanel

Denk mee over Den Haag. Geef u op voor het Haags stadspanel. En maak kans op een jaar lidmaatschap van de Openbare Bibliotheek.