Uw zoekopdracht

Bezoek de Kavelwinkel

Gepubliceerd: 
23 juli 2014
Laatste wijziging: 
23 juli 2014

De Kavelwinkel in het stadhuis is het centrale adres van de gemeente voor al uw vragen over particuliere bouwkavels en klushuizen in Den Haag. U kunt spontaan of op afspraak langskomen.

De Kavelwinkel is gevestigd in het atrium van het stadhuis, Spui 70 Den Haag.
Telefoon: (070) 752 84 24, bereikbaar tijdens openingstijden.
E-mail: kavelwinkel@denhaag.nl

Openingstijden

  • maandag tot en met vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur

Let op:

Van maandag 28 juli tot en met vrijdag 15 augustus is de Kavelwinkel gesloten. Hebt u vragen voor de kavelwinkel? Stel ze per mail op kavelwinkel@denhaag.nl. U krijgt dan altijd een antwoord, al kan het soms iets langer duren. Het is in de vakantieperiode niet mogelijk een optie te nemen op een kavel of kluswoning. Dat kan weer vanaf maandag 18 augustus om 9.00 uur.

Internet

  • Op www.ikbouwindenhaag.nl vindt u alle informatie over de uitgifte van kavels en verkoop van kluswoningen aan particulieren in Den Haag.
  • Op www.wikaza.nl kunt u contact leggen met andere personen en organisaties die hun eigen woning willen bouwen of u hierbij kunnen helpen.

Laat uw wensen aan ons weten!

We zijn benieuwd waar u precies naar op zoek bent. Dan houden we daar rekening mee bij de verdere ontwikkeling van nieuwe kavels en klushuizen. Vul daarom 4 vragen in:  www.surveymonkey.com/s/ikbouwindenhaag. Het invullen duurt minder dan 1 minuut.

Brochure

Hieronder vindt u de brochure 'Mijn eigen stukje Den Haag'. 

Wilt u de brochure thuis ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: kavelwinkel@denhaag.nl of neem telefonisch contact op met een medewerker van de Kavelwinkel, telefoonnummer (070) 752 84 24.

Gepubliceerd: 
23 juli 2014
Laatste wijziging: 
23 juli 2014

U verlaat DenHaag.nl. Wilt u doorgaan?