Uw zoekopdracht

Stadhuis Den Haag (adres)

Gepubliceerd: 
07 maart 2013
Laatste wijziging: 
24 april 2014

In het Haagse stadhuis kunt u terecht voor contact met de gemeente, maar ook voor een kopje koffie. Het witte gebouw van de Amerikaanse architect Richard Meier heeft het grootste atrium van Nederland.

In het stadhuis is het stadsdeelkantoor Centrum gevestigd. Hier kunt u terecht voor al uw burgerzaken, zoals het aanvragen van uw paspoort of rijbewijs. Ook bij de andere 7 stadsdeelkantoren van Den Haag kunt u langskomen voor deze aanvragen.

Adres & contact

Spui 70
2511 BT Den Haag

Telefoon: 14 070 (het speciale 5-cijferige telefoonnummer van de gemeente)

Postadres

Postbus 12 600
2500 DJ Den Haag

Openingstijden receptie

De balie van de receptie van het stadhuis is open:

  • op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur
  • op donderdag van 7.30 tot 20.00 uur (avondopenstelling)

Toegankelijkheid

Het stadhuis is toegankelijk voor mensen in een rolstoel. 

Bereikbaarheid

Op de website www.9292ov.nl kunt u nakijken hoe u het stadhuis, Spui 70, 2511 BT met het openbaar vervoer kunt bereiken.

Het stadhuis in Den Haag

Den Haag Informatie Centrum

Heeft u vragen over de diensten en producten van de gemeente Den Haag? Wilt u bestemmingsplannen bekijken of gepubliceerde stukken in het Gemeenteblad inzien? Of wilt u bezwaarschriften, bestuurlijke stukken, en raads- en commissiestukken bekijken? Dan kunt u terecht bij het Den Haag Informatie Centrum in het atrium van het stadhuis.

The Hague Impressions

Bezoekers van het stadhuis kunnen bij The Hague Impressions gratis een film bekijken over de geschiedenis en de toekomst van Den Haag. De film draait doorlopend. U vindt The Hague Impressions in het atrium van het stadhuis, links van de hoofdingang.

Europa Direct Centrum

Bij het Europa Direct Centrum in het atrium van het stadhuis vindt u informatie over de Europese Unie en de Europese activiteiten van de gemeente Den Haag.

Xpat Desk

De Xpat Desk van The Hague International Centre is het eerste aanspreekpunt voor expats die wonen en werken in Den Haag. U vindt de Xpat Desk tegenover Primera in het atrium van het stadhuis.

Activiteiten in het atrium

Stichting Atrium City Hall organiseert verschillende activiteiten in het atrium van het stadhuis. Zo zijn er regelmatig tentoonstellingen en evenementen. De tentoonstellingen zijn dagelijks te bezoeken, behalve op de zondag en feestdagen.

Openingstijden atrium

Het atrium is open:

  • op maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 19.00 uur
  • op donderdag van 7.00 tot 21.30 uur
  • op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur
Gepubliceerd: 
07 maart 2013
Laatste wijziging: 
24 april 2014

U verlaat DenHaag.nl. Wilt u doorgaan?