Uw zoekopdracht
Persoon

Adres en contact burgemeester Jozias van Aartsen

Gepubliceerd: 11 juni 2012 Laatste wijziging: 29 juli 2013

Hier vindt u de contact- en adresgegevens van burgemeester Jozias van Aartsen.

Burgemeester Jozias van Aartsen

Vragen en verzoeken

Wilt u iets onder mijn aandacht brengen, dan kunt u mij mailen of schrijven. Veel informatie kunt u al vinden via het digitale loket op www.denhaag.nl,aan de balie in het stadsdeelkantoor of via telefoonnummer 14070. Daar kunt u ook vragen stellen en opmerkingen doorgeven. U kunt natuurlijk ook de (stadsdeel)wethouders mailen of schrijven over onderwerpen op hun terrein of in hun stadsdeel.

Helaas heb ik het te druk om alle vragen en verzoeken zelf te beantwoorden. Ik krijg daarbij hulp van mijn bestuursadviseur Victor Dobbe. Ik streef ernaar om u binnen 4 weken antwoord te geven. Als een gemeentelijke dienst of een (stadsdeel)wethouder uw vraag kan beantwoorden of op uw opmerking kan reageren, dan stuur ik uw mail of brief aan hen door. De gemeentelijke dienst of (stadsdeel)wethouder zal uw vraag dan beantwoorden.

Bezoekadres en contact

Stadhuis
Spui 70, kamer D.02.06
2511 BT Den Haag
Telefoon: 14 070
Fax: (070) 353 27 58
E-mail: burgemeester@denhaag.nl

Postadres

Postbus 12600
2500 DJ Den Haag

Spreekuur

Komt u er via het digitale loket op www.denhaag.nl, aan de balie in het stadsdeelkantoor of via telefoonnummer 14070 niet uit en wilt u liever een persoonlijk gesprek, dan hebben de (stadsdeel)wethouders een spreekuur waar u terecht kunt met vragen of opmerkingen over onderwerpen op hun terrein of in hun stadsdeel.

Als u er via de (stadsdeel)wethouders niet uit komt en u wilt iets onder mijn aandacht brengen, dan kunt terecht op mijn spreekuur. Helaas heb ik het te druk om u zelf te woord te staan. Mijn bestuursadviseur Victor Dobbe en bestuursadviseur Marja Bolier (marja.bolier@denhaag.nl) ontvangen u graag.

Mijn spreekuur is op het stadhuis aan het Spui elke dinsdag van 9.30 tot 10.30 uur. Een gesprek duurt ongeveer 15 minuten. U dient zich voor het spreekuur vooraf om 9.30 uur te melden bij de receptiebalie in de hal.Bestuursadviseur
Naam E-mail Telefoon
Drs. V.L. Dobbe victor.dobbe@denhaag.nl 14070
Dhr. A.W. Brak arjan.brak@denhaag.nl 14070

 

Stuur artikel door

*verplicht

Volg DenHaag.nl

Altijd op de hoogte blijven van Den Haag en de ontwikkelingen in de stad? Meld u aan voor de nieuwsbrief @DenHaag.nl. Of volg ons op Twitter of Facebook!

Stadspanel

Denk mee over Den Haag. Geef u op voor het Haags stadspanel. En maak kans op een jaar lidmaatschap van de Openbare Bibliotheek.