Hoe werkt het Stimuleringsfonds?

Gepubliceerd: 
18 oktober 2010
Laatste wijziging: 
27 mei 2013

Wil jij een aanvraag doen bij het Stimuleringsfonds Creatieve Stad Den Haag of uit het presentatiebudget? Lees hier in stappen welke acties je moet ondernemen.

Let op: De periode voor aanvragen is per 30 april 2013 gesloten. Er kunnen geen subsidieaanvragen meer worden ingediend bij het Stimuleringsfonds Creatieve Stad.

Lees allereerst de volledige regeling van het Stimuleringsfonds goed door.

Of bekijk alle informatie over het presentatiebudget Creatieve Stad Den Haag.

Stap 1: Aanvraag

Download hier het aanvraagformulier (niet meer te downloaden omdat de aanvraagperiode is afgelopen). Vul het in en schrijf een toelichting. Wil je weten hoe je dat het beste doet? Bekijk een goed stramien voor een ondernemingsplan op www.qredits.nl. Stuur je aanvraag en je toelichting naar:

Contactgegevens Bureau Creatieve Stad Den Haag

Gemeente Den Haag
Dienst Stedelijke Ontwikkeling
Bureau Creatieve Stad Den Haag
t.a.v. Saskia Cornelissen

Postbus 12655
2500 DP Den Haag

Stap 2: Antwoord

Het college van burgemeester en wethouders buigt zich over je aanvraag en laat binnen 12 weken weten of je aanvraag wordt toegekend of afgewezen. Zorg dus dat je contactgegevens op je aanvraag kloppen! Soms komt het voor dat de gemeente nog vragen heeft. Je wordt dan uitgenodigd op het stadhuis om je aanvraag mondeling toe te lichten.

Stap 3: Go!

Als je subsidie krijgt toegekend, ontvang je 90% van het bedrag als voorschot. Dat geld gebruik je voor je project. Aan de slag dus!

Stap 4: Eindafrekening

Als je project is uitgevoerd, moet je de eindafrekening presenteren. Deze bestaat uit een inhoudelijk verslag en een financieel verslag. Bekijk de volledige vereisten aan een eindafrekening. Pas nadat je de eindafrekening hebt gepresenteerd en deze is goedgekeurd, wordt het voorschot een subsidie. Dan ontvang je de resterende 10%.

Let op: je aanvraag moet uiterlijk op 30 april 2013 binnen zijn.

Angelo van The Guitar Lounge (foto Gemeente Den Haag)
  • The Guitar Lounge ontving als eerste een bijdrage uit het stimuleringsfonds. Lees het verhaal van The Guitar Lounge.
Gepubliceerd: 
18 oktober 2010
Laatste wijziging: 
27 mei 2013

U verlaat DenHaag.nl. Wilt u doorgaan?