De criteria

Gepubliceerd: 
18 oktober 2010
Laatste wijziging: 
27 mei 2013

Om aanspraak te maken op een subsidie uit het stimuleringsfonds of een bijdrage uit het presentatiebudget moet je initiatief aan een aantal eisen voldoen.

Deze eisen zijn onder andere:

  • het moet iets toevoegen aan het bestaande aanbod in Den Haag
  • je moet kwaliteit kunnen waarborgen en je initiatief moet vernieuwend zijn
  • en – dit is een belangrijk criterium! – je initiatief moet een duurzaam economisch karakter hebben (dat wil zeggen: na de subsidie kun je het financieel verder zelf af)

Lees de volledige criteria

Is het fonds er voor jou?

Let op: De periode voor aanvragen is per 30 april 2013 gesloten. Er kunnen geen subsidieaanvragen meer worden ingediend bij het Stimuleringsfonds Creatieve Stad.

Het stimuleringsfonds is met name bedoeld voor starters en voor ondernemers die nog geen 5 jaar een eigen onderneming hebben. Val je niet binnen deze doelgroep, maar heb je wel financiële steun nodig? Dan is een lening van Qredits (www.qredits.nl) wellicht de oplossing.

Iedere subsidie bedraagt 50% van de kosten die je moet maken. Voor de andere helft zorg je zelf. Voor het starten van een nieuwe onderneming of initiatief kun je maximaal € 35.000 aanvragen.

Presentatiebudget

Wil je weten waaraan je moet voldoen om een bijdrage uit het Presentatiebudget aan te vragen? Lees alles over het budget.

Gepubliceerd: 
18 oktober 2010
Laatste wijziging: 
27 mei 2013

U verlaat DenHaag.nl. Wilt u doorgaan?