Zorgaanbieders

Heeft u een Wmo-melding gedaan? Dan kunt u mogelijk hulp krijgen via de gemeente . U kunt de hulp ook zelf regelen.

Zorgaanbieders die u via de gemeente regelt

De gemeente heeft contracten afgesloten met zorgaanbieders voor huishoudelijke hulp, (woon)begeleiding of dagbesteding. De gemeente regelt en betaalt de zorg. Dit heet Begin link: zorg in natura, einde link. . U kunt alleen kiezen voor zorgaanbieders met een contract. Deze vindt u in de lijst hieronder.

Bekijk de lijst met Begin link: zorgaanbieders via de gemeente, einde link. .

Zorgaanbieders die u zelf regelt (persoonsgebonden budget)

Klanten kunnen ook kiezen om hun zorg te betalen met een Begin link: persoonsgebonden budget, einde link. (PGB) . Met het persoonsgebonden budget kan iemand zelf zijn zorg inkopen.

Met een persoonsgebonden budget regelt u zelf uw zorg. De gemeente heeft een lijst gemaakt van professionele aanbieders. Professionele aanbieders die niet op de lijst staan moeten eerst een kwaliteitstoets doen. Als u niet voor een professionele aanbieder kiest (bijvoorbeeld familie of vrienden) is de vergoeding minder.

Bekijk de lijst van professionele Begin link: zorgaanbieders bij een persoonsgebonden budget, einde link. .

Jeugdhulp

Voor jeugdhulp werkt de gemeente Den Haag samen met Kracht en rondomJou. Kracht werkt in Escamp, Loosduinen, Segbroek en Scheveningen; rondomJou in de stadsdelen Centrum, Haagse Hout, Laak en Leidschenveen-Ypenburg.

Een persoonsgebonden budget (pgb) voor jeugdhulp vraagt u aan bij Kracht of rondomJou. Meer informatie vindt u op Begin externe link: www.jeugdhulpdenhaag.nl(Externe link), einde externe link..

Contact

Bent u een aanbieder en heeft u een vraag over inkoop en contracten voor ondersteunende begeleiding en/of hulp bij het voeren van een huishouden? Neem dan contact op met het team contractmanagement van de gemeente Den Haag via Begin link: contractmanagementwmo@denhaag.nl, einde link. .

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070