Zorgaanbieders

De gemeente heeft contracten afgesloten met aanbieders die begeleiding en ondersteuning in huis leveren. Alleen gecontracteerde aanbieders kunnen deze dienstverlening declareren bij de gemeente.

Klanten kunnen ook kiezen om hun zorg te betalen met een Begin link: persoonsgebonden budget (PGB), einde link. . Met het persoonsgebonden budget kan iemand zelf zijn zorg inkopen.

Bekijk de lijst met Begin link: aanbieders, einde link. .

Jeugdhulp

Voor jeugdhulp werkt de gemeente Den Haag samen met Kracht en rondomJou. Kracht werkt in Escamp, Loosduinen, Segbroek en Scheveningen; rondomJou in de stadsdelen Centrum, Haagse Hout, Laak en Leidschenveen-Ypenburg.

Een persoonsgebonden budget (pgb) voor jeugdhulp vraagt u aan bij Kracht of rondomJou. Meer informatie vindt u op Begin externe link: www.jeugdhulpdenhaag.nl(Externe link), einde externe link..

Contact

Bent u een aanbieder en heeft u een vraag over inkoop en contracten voor ondersteunende begeleiding en/of hulp bij het voeren van een huishouden? Neem dan contact op met het team contractmanagement van de gemeente Den Haag via Begin link: contractmanagementwmo@denhaag.nl, einde link. .

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070