Jongerenpunt070

Vragen over de toekomst? Verder leren of graag aan het werk? Advies nodig? Jongerenpunt070 helpt jongeren van 18 tot 27 jaar gratis verder.

Jongerenpunt070 geeft alle informatie over leren en werken. En helpt bij het oplossen van problemen zoals schulden. Soms is het fijn om met iemand over de toekomst te praten. Bij Jongerenpunt070 zijn er vaste contactpersonen waarmee alles bespreekbaar is. Zij luisteren en geven advies voor de eerste stappen naar een ideale toekomst. Gratis en vertrouwelijk.

Jongen op fiets

Mensen leren kennen

Jongerenpunt070 weet welke organisaties kunnen helpen met praktische dingen. Ze brengt jongeren in contact met werkgevers als ze aan het werk willen. Of met organisaties die vrijwilligerswerk hebben. Het jongerenpunt kijkt naar de talenten en weet welke opleidingen daarbij passen. Ook geeft ze tips over handige workshops. En het is mogelijk om andere jongeren te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Meisje

Langskomen

Jongerenpunt070 is er voor iedereen tussen de 18 en 27 jaar met vragen over toekomst, opleiding en werk. Medewerkers staan klaar om te helpen en zijn benieuwd naar alle verhalen.

Binnenlopen zonder afspraak?

Dat kan van 9.00 tot 17.00 uur op de volgende locaties:

  • Leyweg 631, Den Haag
  • Vaillantlaan 104B, Den Haag
Meisje krijgt advies

Afspreken in de buurt

Jongerenpunt070 werkt op verschillende locaties in Den Haag. Afspreken in de buurt? Neem contact op via telefoonnummer 06 - 10 30 73 24 of mail naar jongerenpunt070@denhaag.nl om een afspraak te maken.

Snel een vraag stellen (mag ook anoniem)

Stuur een e-mail naar jongerenpunt070@denhaag.nl.

Actieve rol Jongerenpunt070

Jongerenpunt070 zoekt ook zelf actief contact met jongeren. Bijvoorbeeld jongeren die geen onderwijs volgen en nog geen startkwalificatie hebben. En jongeren die geen inkomen hebben of een bijstandsuitkering krijgen. Jongerenpunt070 nodigt deze jongeren uit voor een gesprek. Zij krijgen advies of begeleiding bij het vinden van een opleiding, werk of een ander traject.

Gepubliceerd: 9 juli 2021Laatste wijziging: 27 juni 2022