Uw fiets veilig stallen in Den Haag

Wilt u uw fiets veilig stallen in de stad? Zet uw fiets dan bij 1 van de Biesieklette fietsenstallingen. Deze zijn gratis en bewaakt. Op deze pagina staan ook fietsenstallingen en fietsenkluizen bij bus- en tramhaltes en treinstations.

Bekijk alle gratis en bewaakte stallingen in Den Haag op de Begin externe link: website van Biesieklette(Externe link), einde externe link..

De 1e dag is het stallen van uw fiets gratis. Wilt u uw fiets langer stallen? Dan moet u betalen. Voor de 2e dag betaalt u € 0,50 en voor de 3e dag € 3. Elke dag daarna kost het stallen € 2,50 per dag extra. Voor het stallen van bromfietsen/ scooters en motoren moet u ook betalen.

Onbewaakte fietsenstallingen in het centrum

U kunt uw fiets ook gratis in een onbewaakte stalling bij een fietsbeugel zetten. De onbewaakte fietsstallingen in de binnenstad:

  • Gedempte Burgwal en Wagenstraat
  • Rijnstraat (fietsflat), maandag t/m zondag van 7.00 tot 19.00 uur. Brommers en motoren zijn er niet toegestaan.

Fiets stallen op stations

Vanaf 1 oktober 2023 tot december 2024 is de grote fietsenstalling onder Den Haag Centraal dicht. Deze is dicht door de bouwwerkzaamheden op het plein boven de stalling. Parkeer uw fiets bij de stallingen in de buurt. Zie ook: Begin externe link: denhaag.nl/kjstalling(Externe link), einde externe link..

Een overzicht van de mogelijkheden vindt u op de Begin externe link: website van de NS(Externe link), einde externe link.:

  • Den Haag Centraal: bewaakte en onbewaakte fietsenstalling, fietsverhuur, fietsreparatie, OV-fiets en OV-scooterverhuur.

  • Den Haag Hollands Spoor: bewaakte en onbewaakte fietsenstalling, fietsverhuur, fietsreparatie en OV-fietsverhuur.

  • Den Haag Laan van NOI: fietskluizen, OV-fietsverhuur (geautomatiseerde stalling).

  • Den Haag Mariahoeve: fietskluizen, OV-fietsverhuur (geautomatiseerde stalling).
  • Den Haag Ypenburg: fietskluizen.

Bekijk de regels en afspraken voor het Begin link: gebruik van de fietsenstalling bij Den Haag Centraal Koningin Julianaplein, einde link. .

Fiets stallen bij bus- en tramhaltes

De gemeente heeft bij een aantal haltes fietskluizen geplaatst. Fietskluizen zijn afgesloten ruimtes waarin 1 fiets kan staan. Zo is de fiets beschermd tegen diefstal en beschadiging. De fietskluizen staan bij de volgende haltes:

  • Melis Stokelaan (bij de keerlus van lijn 9)
  • Jaap Edenweg (bij de eindhalte van de RandstadRail lijn 4)
  • Erasmusweg (bij het eindpunt van bus 25)

Biesieklette beheert en onderhoudt de fietskluizen. Kijk voor informatie over het huren van een fietskluis op de Begin externe link: website van Biesieklette(Externe link), einde externe link..

Achtergelaten fiets melden

Achtergelaten fietsen kunnen voor overlast zorgen op straat. U kunt een Begin link: achtergelaten fiets melden, einde link. bij de gemeente. Deze zorgt ervoor dat de fiets wordt opgeruimd.

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070