Bereikbaarheid Kijkduin

Kijkduin blijft goed bereikbaar met de auto, de fiets en het openbaar vervoer. Ook tijdens de werkzaamheden aan de Entree en Fietsenstalling (EeF), het nieuwe winkelcentrum, de parkeergarage en de openbare ruimte. De EeF geeft toegang tot de parkeergarage onder het winkelcentrum.

De ondergrondse entree scheidt het autoverkeer van het andere verkeer. Zo wordt het Deltaplein veiliger en overzichtelijker. In de ondergrondse fietsenstalling kunnen ongeveer 490 fietsen staan. Ook bakfietsen kunnen er worden gestald.

De bouw van het nieuwe winkelcentrum en de appartementen is in volle gang. De bouwterreinen zijn afgezet met bouwhekken. Het werk aan de EeF duurt tot eind 2023.

Bereikbaarheid

Tijdens het werk kunt u Kijkduin Bad gewoon bereiken. De winkels, horeca, woningen, het hotel, strand en de strandpaviljoens zijn bereikbaar.

De winkels en het strand bereikt u via de nieuwe woonblokken. Vanaf het parkeerterrein aan de Zandvoortselaan ligt achter het hotel een tijdelijk voetpad. Dit voetpad gaat naar het strand en de boulevard.

De Sterflats aan het Deltaplein blijven bereikbaar via de Hoek van Hollandlaan.

Parkeren

In de nieuwe ondergrondse parkeergarage zijn voldoende (betaalde) parkeerplekken. Verder zijn er gratis parkeerplaatsen beschikbaar.
U kunt uw auto op de volgende plekken parkeren:

  • de middenberm van de Kijkduinsestraat tot aan de Zandvoortselaan
  • het parkeerterrein aan de Zandvoortselaan (vlakbij het Hotel NH Atlantic)

Fietsen

Fietsers zijn ook tijdens het opknappen van de Haagse badplaats Kijkduin, van harte welkom. De nieuwe fietsenstalling van EeF gaat dit voorjaar open. Daar is (gratis) plek voor ongeveer 490 fietsen. Ook kunt u er uw elektrische fiets opladen. Daarvoor zijn ruim 20 oplaadplekken. Totdat de nieuwe fietsenstaling open is, is er een tijdelijke stalling op het parkeerterrein van de Zandvoortselaan. U kunt uw fiets daar gratis en veilig wegzetten. En als het nodig is, kunt u daar vrij gebruikmaken van de fietsreparatiezuil.

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070