Subsidie verwarmen op schone energie 2022 verantwoorden

Deze subsidie liep tot en met 31 maart 2023. U kunt geen subsidie meer aanvragen. U kunt nog wel uw verantwoording indienen als u subsidie had gekregen.

  • De rekening(en) van de gemaakte kosten bij de installateur of warmteleverancier. Deze rekeningen zijn niet ouder dan 1 jaar vanaf het moment dat u de aanvraag deed.
  • De bevestiging dat de netwerkbeheerder de aardgasaansluiting heeft verwijderd. U kunt de 0 euro-factuur downloaden van de pagina van Stedin door in te loggen met uw eigen gegevens.
  • Heeft u meer subsidie gehad dan nodig? Of heeft u de vervanging niet (helemaal) gedaan? Dan betaalt u dat geld terug aan de gemeente.

De gemeente mag de uitgevoerde werkzaamheden controleren. Ook kan de gemeente met u contact opnemen voor een tussentijdse evaluatie.

Kreeg u in 2022 of 2023 subsidie voor verwarmen op schone energie? Binnen 12 weken na de werkzaamheden moet u de subsidie verantwoorden.

  • Vul daarvoor het digitale formulier in.
  • Print het formulier en onderteken het.
  • Scan het ondertekende formulier.
  • Stuur het ondertekende formulier naar Begin link: subsidies@denhaag.nl, einde link. . Samen met de documenten die nodig zijn.

De gemeente mag de uitgevoerde werkzaamheden controleren. Ook kan de gemeente met u contact opnemen voor een tussentijdse evaluatie.

Verantwoording indienen

(PDF, 96,9 KB)

Voor verwarmen op schone energie kunt u geen subsidie meer aanvragen bij de gemeente. U kunt bij het Rijk nog wel een zelfde soort subsidie aanvragen. Kijk hiervoor op Begin externe link: rvo.nl(Externe link), einde externe link..

Voor vragen over de subsidieregeling kunt u terecht op telefoonnummer (070) 353 99 31 en (070) 353 32 81.

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070