Parkeren in Laak

In stadsdeel Laak kunt u met en zonder parkeervergunning parkeren. U vindt de vergunningsgebieden onderaan deze pagina.

Parkeren zonder vergunning

Heeft u geen vergunning? Kijk op de kaart met Begin link: parkeerkosten Den Haag, einde link. . Daarop ziet u in welke parkeerzone (code tariefgebied) de straat ligt waar u wilt parkeren en wat het kost.

  1. Type de straatnaam in de zoekbalk (linksboven op de kaart).
  2. Klik dan op de straat waar u wilt parkeren.
  3. Er opent een venster waarin de parkeerzone en de kosten staan.

Parkeren met vergunning

Heeft u een vergunning? Bekijk de kaart met Begin link: vergunningsgebieden in Laak, einde link. . Daarop ziet u in welke parkeerzone de straat ligt waar u wilt parkeren.

Of download hieronder de plattegronden van gebieden waar u met een vergunning kunt parkeren. Achter elk gebied ziet u het nummer van de parkeerzone in dat gebied.

Goed om te weten

Verandering tijden betaald parkeren in Laak

De gemeente wacht nog even met het aanpassen van de tijden voor betaald parkeren. Ook worden de 2 vergunningsgebieden nog niet samengevoegd. Deze maatregelen horen bij een breder plan om de parkeerdruk in Laak aan te pakken.

De gemeente gaat binnenkort in gesprek met de Klankbordgroep actieplan Laak. Hierin zitten bewoners en ondernemers. Tot die tijd blijven de huidige parkeertijden en 2 vergunningsgebieden gelden. Bewoners en ondernemers krijgen hierover binnenkort een brief.

Wanneer heeft u een vergunning nodig?

  • In vergunningsgebied Laakhaven (gebiedscode 18B): van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 24.00 uur en zondag van 13.00 tot 24.00 uur.
  • In vergunningsgebied Laakkwartier (gebiedscode 18C): van maandag tot en met zondag van 18.00 tot 24.00 uur. De venstertijden veranderen daardoor in de strook tussen de Laakhaven (het water) en de Laak (het water). Hierin vallen bijvoorbeeld de Neherkade, Laakweg, Slachthuislaan, Slachthuisstraat en Stieltjesstraat.
  • Het bestaande vergunningsgebied voor bedrijven (Laak) is uitgebreid met Laakkwartier-Oost.

Zie ook

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070