Parkeren in Laak

In stadsdeel Laak kunt u met en zonder parkeervergunning parkeren. U vindt de vergunningsgebieden onderaan deze pagina.

Parkeren zonder vergunning

Heeft u geen vergunning? Kijk op de kaart met Begin link: parkeerkosten Den Haag, einde link. . Daarop ziet u in welke parkeerzone (code tariefgebied) de straat ligt waar u wilt parkeren en wat het kost.

  1. Type de straatnaam in de zoekbalk (linksboven op de kaart).
  2. Klik dan op de straat waar u wilt parkeren.
  3. Er opent een venster waarin de parkeerzone en de kosten staan.

Parkeren met vergunning

Heeft u een vergunning? Bekijk de kaart met Begin link: vergunningsgebieden in Laak, einde link. . Daarop ziet u in welke parkeerzone de straat ligt waar u wilt parkeren.

Of download hieronder de plattegronden van gebieden waar u met een vergunning kunt parkeren. Achter elk gebied ziet u het nummer van de parkeerzone in dat gebied.

Goed om te weten

Geen andere parkeertijden

De gemeente past de tijden voor betaald parkeren in Laak voorlopig niet aan. Zij voegt de 2 vergunningsgebieden ook niet samen. De parkeertijden blijven:

  • Laakkwartier: maandag tot en met zondag 18.00 uur tot 24.00 uur.
  • Laakhaven: maandag tot en met zaterdag 09.00 tot 24.00 uur en zondag 13.00 uur tot 24.00 uur.

De gemeente wilde de tijden aanpassen om de parkeeroverlast aan te pakken. Maar het systeem dat daarvoor nodig is, komt pas volgend jaar.

Geld vergunning terugvragen

Heeft u door de veranderingen een parkeervergunning gekocht? U kunt deze vergunning opzeggen door een e-mail te sturen naar Begin link: parkerenlaak@denhaag.nl, einde link. . Zet in het onderwerp van uw e-mail ‘opzeggen parkeervergunning Laak’. U krijgt dan uw geld terug.

Zie ook

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070