Centraal Evenementenbureau

Wilt u een groot evenement organiseren in Den Haag? Het Centraal Evenementenbureau van de gemeente kan u helpen met alle praktische zaken. Zoals het vinden van een geschikte locatie. Maar ook of het past binnen het evenementenbeleid, hoe u een vergunning aanvraagt en of u in aanmerking komt voor een subsidie.

Den Haag biedt veel mogelijkheden voor het organiseren van een groot evenement. Het Centraal Evenementenbureau geeft gratis advies en ondersteuning bij het organiseren hiervan.

Advies over locaties

Voor verschillende locaties die geschikt zijn voor evenementen kan het bureau u adviseren over:

  • bereikbaarheid
  • geluid
  • bezoekerscapaciteit

Geluidloket

In het Begin externe link: locatiebeleid evenementen (RIS311558)(Externe link), einde externe link. kunt u voor elke plek in de stad en voor elk soort evenement zien welke geluidsnormen daar gelden. Heeft u vragen of klachten over geluid bij publieksevenementen? Neem dan contact op met het geluidloket. Stuur een e-mail naar Begin link: geluidevenementen@denhaag.nl, einde link. . Bij geluidsoverlast tijdens evenementen kunt u (ook buiten kantooruren) contact opnemen met het geluidloket via (070) 218 72 09.

Contact Centraal Evenementenbureau

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van uw evenement in Den Haag? Neem dan contact op met het Centraal Evenementenbureau. Stuur een e-mail naar Begin link: evenementenbureau@denhaag.nl, einde link. .

Evenement in Scheveningen (Foto: Anne Reitsmei)
Evenement in Scheveningen (Foto: Anne Reitsmei)

Zie ook

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070