De Kaarsenmakerij van Den Haag Werkt

Mensen die lastig een baan kunnen vinden, maken de kaarsen van de Kaarsenmakerij van Den Haag Werkt. Zij vinden bij Den Haag Werkt een werkplek om hun talenten in te zetten. Dat vindt Den Haag Werkt belangrijk, want iedereen verdient een kans op werk.

Een werkkans voor iedereen

Soms is het een uitdaging om aan het werk te gaan. Bijvoorbeeld door een lichamelijke of verstandelijke beperking, door een niet afgemaakte opleiding of door jarenlange werkloosheid.

Begin link: Den Haag Werkt, einde link. , het werk- en ontwikkelbedrijf van de Gemeente Den Haag, begeleidt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Een van de werkplekken is de Kaarsenmakerij. Hier ontwikkelen medewerkers zich onder begeleiding, bijvoorbeeld bij het maken of verkopen van kaarsen.

Kaarsen van kwaliteit

Medewerkers van de Kaarsenmakerij maken kaarsen in verschillende vormen en maten. Zij gieten de kaarsen zelf. Ook kleuren ze de kaarsen met natuurlijke kleurstoffen. Er wordt geen olie, vet of kleurstof aan toegevoegd. Daarom branden de kaarsen extra lang, druipen ze niet en veroorzaken ze weinig roet.

De Kaarsenmakerij van Den Haag Werkt biedt:

  • kaarsen van hoge kwaliteit
  • kennis en advies. Bijvoorbeeld over kleur, maat en brandveiligheid
  • stompkaarsen met uw logo en/of naam van uw bedrijf
  • bezorging binnen de regio op vaste bezorgdagen door medewerkers van de Kaarsenmakerij
  • verzending buiten de regio Den Haag. Dit is via de post mogelijk

Wilt u ambachtelijke kaarsen bestellen of heeft u vragen? Neem contact op via Begin link: DHW-WIO.kaarsenmakerij@denhaag.nl, einde link. of bel (070) 752 77 50.

Werken met Den Haag Werkt

Binnen Den Haag Werkt kunnen medewerkers meer voor u betekenen. Bijvoorbeeld met montage-, stoffeer- en verpakkingswerkzaamheden. Kijk voor meer informatie op de pagina Begin link: Besteed uw werk uit, einde link. . Heeft u werk voor de medewerkers van Den Haag Werkt? Neem contact op via Begin link: denhaagwerkt@denhaag.nl, einde link. of bel (070) 752 77 50.

Adres

Den Haag Werkt, afdeling Kaarsenmakerij
Kerketuinenweg 24
2544 CW Den Haag

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070