Volle of kapotte container melden

Is de ondergrondse restafvalcontainer (ORAC) in uw straat vol of kapot? Of ziet u een volle container voor glas, papier of plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drinkpakken? Meld dit dan bij de gemeente.

Geen bevestiging melding

Op woensdag 12 en donderdag 13 juni, tussen 17:00 en 07:00 uur, krijgt u na het doen van een melding geen bevestiging. Er wordt dan aan de website gewerkt. U kunt wel een melding doen.

Vul het onderstaande formulier in of bel met 14070. Geef in uw melding ook aan waar de volle of kapotte container staat. Een melding doen is gratis.

MyCleanCity-app

Gaat uw melding over afval naast een container of over een volle, vieze of kapotte container? Dan kunt u ook een melding maken via de MyCleanCity-app. Download de app in de Begin externe link: Apple Store(Externe link), einde externe link. of Begin externe link: Google Play Store(Externe link), einde externe link..

De gemeente leegt of repareert de container binnen 3 werkdagen.

Heeft u per ongeluk iets in een ondergrondse container (ORAC) laten vallen? Neem dan contact op met Haagse Milieu Services (HMS), telefoon (070) 311 77 99 (gebruik keuzetoets 3). Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Geef het nummer van de container en het adres waar de container staat door. Het nummer vindt u op de voor- of achterkant van de container. Houd er rekening mee dat u zelf naar HMS, Plutostraat 1 moet komen om de inhoud van de container te doorzoeken en dat er kosten aan verbonden zijn.

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070