Spreekuren EU-arbeidsmigranten

Bent u een arbeidsmigrant uit de Europese Unie (EU) en woont u in Den Haag? En heeft u vragen over bijvoorbeeld wonen, werk en inkomen, zorg, belastingen of taallessen? Vraag dan hulp van het mobiele informatiepunt, bij LOKAAL informatiepunt of Wijkz-IDHEM.

U kunt bij meerdere organisaties vragen stellen in uw eigen taal.

Mobiele informatiepunt

Het mobiele informatiepunt helpt Europese arbeidsmigranten in de wijken van Den Haag. De voorlichters van het informatiepunt werken in Laak, Escamp, Segbroek en Transvaal. U kunt het mobiele informatiepunt ook vinden op veel evenementen. De voorlichters staan bij hun informatiebus. Zij spreken Pools, Bulgaars, Turks, Engels en Nederlands.

Adres

Bekijk het bijgewerkte rooster van het mobiele informatiepunt vinden op de Begin externe link: Facebookpagina van het LOKAAL informatiepunt(Externe link), einde externe link.. Of neem direct contact op via 06-50 02 47 79. Dat kan ook via Whatsapp.

Informatiebus

Spreekuren LOKAAL informatiepunt

Het LOKAAL informatiepunt helpt Europese arbeidsmigranten die in en rond Transvaal wonen. In het informatiepunt werken verschillende organisaties samen. Zoals Barka, veldwerkers van WeZijn Transvaal en voorlichters van het mobiele informatiepunt. U kunt langskomen zonder afspraak.

Openingstijden

 • maandag tot en met donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur
 • vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur

Adres

LOKAAL Informatiepunt
Kempstraat 23
2572 GA Den Haag

Spreekuren Wijkz-IDHEM

Wijkz-IDHEM is een welzijnsorganisatie (organisatie die mensen helpt). Zij helpt ook Europese arbeidsmigranten. U kunt een afspraak maken voor een gesprek in een wijkcentrum. U kunt ook een afspraak maken voor een gesprek via de telefoon. Wijkz-IDHEM kan u helpen in het Pools, Bulgaars, Hongaars, Roemeens, Russisch, Oekraïens, Engels of Nederlands.

Kijk voor meer informatie op de Begin externe link: facebookpagina van Wijkz-IDHEM(Externe link), einde externe link..

Afspraak maken

U kunt een afspraak maken via Begin link: EUmigrant@wijkz.nl, einde link. of via (070) 365 81 83.

Wanneer u een afspraak kunt maken, hangt af van in welke taal u geholpen wilt worden:

 • Bulgaars: maandag van 19.00 uur tot 21.00 uur
 • Pools, Nederlands en Engels: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur in Wijkcentrum de Wissel. En dinsdag vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur in Vadercentrum ADAM.

Adres

 • Wijkcentrum de Wissel
  Van Meursstraat 1b
  2524 XN Den Haag
 • Vadercentrum ADAM
  Jonckbloetplein 24
  2523 AR Den Haag

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070