Gratis en bewaakt uw fiets stallen in Den Haag

Uw fiets veilig stallen? Zet uw fiets bij 1 van de Biesieklette fietsenstallingen. Deze zijn gratis en bewaakt. Geparkeerde fietsen op straat staan in de weg en zijn vervelend. Zet uw fiets daarom veilig in een fietsenstalling van Biesieklette.

Bijna alle Biesieklettes zijn vanaf 1 mei 2021 weer geopend met de normale openingstijden. Vanwege de coronamaatregelen sluiten enkele stallingen eerder dan normaal. Kijkduin is nog gesloten. Kijk op de website van Biesieklette voor meer informatie.

Bewaakte fietsenstallingen

Stallingen Biesieklette

Bekijk alle gratis en bewaakte stallingen in Den Haag op de website van Biesieklette.

De 1e dag is het stallen van uw fiets gratis. Wilt u uw fiets langer stallen? Dan moet u betalen. Voor de 2e dag betaalt u € 0,50. De 3e en volgende dagen kost het stallen € 3 per dag.

Voor het stallen van bromfietsen/ scooters en motoren moet u ook betalen.

Stalling KJ-plein

Op station Den Haag CS kunt u uw fiets stallen in de grote, nieuwe fietsenstalling onder het KJ-plein.
De 1e dag is het stallen van uw fiets gratis. Daarna betaalt u € 1,25 per dag. Meer informatie vindt u op de website van NS.

Onbewaakte fietsenstallingen in het centrum

U kunt uw fiets ook gratis in een onbewaakte stalling bij een fietsbeugel zetten. De onbewaakte fietsstallingen in de binnenstad:

  • Gedempte Burgwal en Wagenstraat
  • Rijnstraat (fietsflat), maandag t/m zondag van 7.00 tot 19.00 uur. Brommers en motoren zijn er niet toegestaan.

Achtergelaten fiets melden

Achtergelaten fietsen kunnen voor overlast zorgen op straat. U kunt een achtergelaten fiets melden bij de gemeente. Deze zorgt ervoor dat de fiets wordt opgeruimd.

Gepubliceerd: 6 juni 2019Laatste wijziging: 4 mei 2021