Gratis en bewaakt uw fiets stallen in Den Haag

Uw fiets veilig stallen? Zet uw fiets bij 1 van de Biesieklette fietsenstallingen. Deze zijn gratis en bewaakt. Geparkeerde fietsen op straat staan in de weg en zijn vervelend. Zet uw fiets daarom veilig in een fietsenstalling van Biesieklette.

In verband met de lockdown zijn de meeste Biesieklettes tot 19 januari gesloten. De Biesieklette Anna van Buerenstraat, Grote Markt, Kranestraat, Nobelstraat, stadhuis, Denneweg en Noordeinde blijven open met aangepaste openingstijden. Kijk op de website van Biesieklette voor meer informatie.

Bewaakte fietsenstallingen

Bekijk alle gratis en bewaakte stallingen in Den Haag op de website van Biesieklette.

De 1e dag is het stallen van uw fiets gratis. Wilt u uw fiets langer stallen? Dan moet u betalen. Voor de 2e dag betaalt u € 0,50. De 3e en volgende dagen kost het stallen € 3 per dag.

Voor het stallen van bromfietsen en motoren moet u ook betalen.

Onbewaakte fietsenstallingen in het centrum

U kunt uw fiets ook gratis in een onbewaakte stalling bij een fietsbeugel zetten. De onbewaakte fietsstallingen in de binnenstad:

  • Gedempte Burgwal en Wagenstraat
  • Rijnstraat (fietsflat), maandag t/m zondag van 7.00 tot 19.00 uur. Brommers en motoren zijn er niet toegestaan.

Achtergelaten fiets melden

Achtergelaten fietsen kunnen voor overlast zorgen op straat. U kunt een achtergelaten fiets melden bij de gemeente. Deze zorgt ervoor dat de fiets wordt opgeruimd.

Gepubliceerd: 6 juni 2019Laatste wijziging: 16 december 2020