Bereikbaarheid Kijkduin

Kijkduin blijft tijdens de bouw van het nieuwe centrum en de parkeergarage goed bereikbaar met de auto, de fiets en het openbaar vervoer.

De werkzaamheden voor de bouw van het nieuwe centrum in Kijkduin Bad zijn in volle gang. Het bouwterrein van Nieuw Kijkduin is afgezet met bouwhekken.

Looproutes naar het strand

Kijkduin Bad blijft tijdens de bouwwerkzaamheden voor iedereen (auto, fiets en openbaar vervoer) gewoon bereikbaar. Het strand en de paviljoens blijven voor bezoekers van de badplaats goed bereikbaar, via het Deltaplein langs het Hotel NH Atlantic en via strandafslag 5 bij de Jutterskeet. De boulevard is dicht tijdens de werkzaamheden.

  Parkeren

  Door de bouw zijn er veel parkeerplaatsen op het Deltaplein weg. Dit is nu bouwterrein geworden. Er blijven wel voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

  Parkeer uw auto op de volgende plekken:

  • de middenberm van de Kijkduinsestraat
  • het parkeerterrein aan de Zandvoortselaan (nabij het Hotel NH Atlantic)

  Fietsen

  Fietsers kunnen hun fiets niet meer bij de oude locatie van de Biesieklette parkeren. De fietsenstalling is tijdelijk verhuisd naar de middenberm van de Kijkduinsestraat ter hoogte van de Zandvoortseweg. Aan de rand van het winkelcentrum komen extra plekken om fietsen te stallen.

  Zie ook: Veel veranderingen in Kijkduin

  Gepubliceerd: 22 januari 2018Laatste wijziging: 23 september 2020